Software Project Management 1.0

Software Project Management 1.0

Developer's description
Published by QAI Global Institute on 21 Jul 2014

"Project Management Software Curs de formare"

Pentru ca un proiect să fie successfulâ ???? ea trebuie să fie planificate și gestionate astfel încât obiectivele proiectului sunt atinse. Un plan cuprinzător asigură o planificare adecvată pentru toate aspectele care sunt necesare pentru succesul proiectului. Un plan este utilizat pentru a executa Projecta ???? și de a monitoriza și controla o.

După ce a luat seriesâ curs ???? va fi capabil să:

Explicați ce isa management de proiect software-ul ???? cum o echipă de proiect este organizedâ ???? și modul în care este creat și utilizat programul proiectului.
Explicați importanța de evaluare și domeniul de aplicare produs în planificarea proiectului și modul în care tehnica parse gramatical și descompunerea și abordările empirice ajuta în înțelegerea domeniului de aplicare și estimarea.
Explicați importanța de măsurare a sizeâ produs ???? tipuri de măsurători requiredâ ???? și tehnicile utilizate pentru măsurarea mărimea produsului.
Explicați importanța outsourcing în management de proiect software-ul și cât de soluții alternative de dezvoltare sunt evaluate cu ajutorul arborelui de decizie și tehnicile de valoare așteptate.
Explicați importanța de management al riscului în managementâ proiect software ???? conceptele de bază legate de risksâ ???? MODELA de gestionare a riscurilor ???? și categoriile de risc.
Puteți primi un certificat de finalizare, după finalizarea cu succes a cursurilor de management de proiect software-ul.

Elevul de ore: 37 oră
Audiența țintă: Manager de proiect, lideri de echipă
Cerințe preliminare: Nici unul

Edistalearning oferă stimulente speciale pentru achiziții de la curs de dezvoltare și universități și reduceri la achizițiile în vrac.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Software Project Management for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review