Mobipocket Reader Desktop 6.2

Mobipocket Reader Desktop 6.2

Developer's description
Published by Mobipocket.com on 28 Oct 2013
 • Size

  5.35 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  28 Oct 2013
 • Downloads

  20,021 (1 last week)

"Organizarea, citit şi sincroniza dvs. ebooks şi Enews."

Toate textele digitală într-un singur loc: JK Rowling DigitalOrganizaţi-vă eBooks, eNews si auto-eDocs publicate pe PC. Descărcaţi cărţi electronice de la magazinele tale preferate pentru a citi Ebook dvs. pe smartphone, PDA sau laptop. 80000 de titluri premium sunt disponibile astăzi.Gestionaţi şi organizaţi: Liste de lectură, Clasamente, Instant Search ...Cu eBook Mobipocket Reader, a crea liste de lectură cu cărţi electronice de la biblioteca pentru a se potrivi cu starea dumneavoastră de spirit sau de activităţi. Se filtrează, căuta şi de a folosi built-in motorul de căutare pentru a găsi orice carte electronică în biblioteca dumneavoastră.Citiţi cărţi electronice de pe dispozitivul de citire mobil: Sincronizare & GoConectaţi smartphone, BlackBerry sau PDA-ul la computer pe desktop şi faceţi clic pe orice carte electronică pentru a le transfera. Mobipocket eBook Reader recunoaşte handheld dvs. şi va trimite versiunea mobilă corespunzătoare a Mobipocket Reader pentru dispozitivul dvs. şi instalaţi-l pentru tine.Adnota & culminant: Este cartea dvs.Aveţi posibilitatea să adnotaţi, marcaj, evidenţiaţi, orice parte din orice carte electronică şi să păstreze adnotările pe orice dispozitiv cu Mobipocket eBook Reader instalat: se conectează dispozitivul dvs. şi toate adnotările vor fi sincronizate.Experienţa lectură pe ecran: mai bună decât pe hârtiePersonaliza experienţa dvs. lectură: 1 sau 2 coloane sau chiar auto-coloană aspect, care selectează automat dimensiunea coloanei pentru o lizibilitate optimă. Personaliza dimensiunea fontului, text şi culori de fundal. Utilizaţi modul ecran complet pe un Tablet PC pentru o experienţă de lectură captivantă complet.Un clic dicţionar de căutare în toate aplicaţiile: Pentru că este digitalFaceţi clic pe orice cuvânt pentru a se uita în sus la o dată, în toate din dicţionare tale. Avem cea mai largă selecţie on-line de dicţionare electronice din surse de autoritate: Oxford, Longman, Merriam Webster şi mai mult.Citiţi feed-uri RSS de pe PC, PDA si Smartphone: să fie conectatCreaţi un ziar personalizat de la mai mult de 300000 de eNews disponibile în depozitul nostru sau de la propriul RSS, RDF sau Atom. Articole full-text şi sunt în mod automat pentru a synced aparatul de citire mobil pentru lectură confortabilă.

What's new in this version: Wikipedia integration,Dictionary lookup in any application and across all dictionaries,Bookmark and annotation sync,Sync books to Blackberry, Nokia, Sony-Ericsson and Windows mobile devices,Multi-column layout for books,4 library layouts,Reading lists,RSS reader,ebook stores

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Mobipocket Reader Desktop on 28 Oct 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Mobipocket Reader Desktop Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (14 votes)
Good
Your rating
Your review