Nonlinear analysis - DataFitting 1.7.66

Nonlinear analysis - DataFitting 1.7.66

Developer's description
Published by Institute of Mathematics and Statistics on 17 Sep 2023

"DataFitting efectuează analiza de regresie"

DataFitting este un puternic program de analiză statistică care efectuează analiza de regresie neliniară (montaj curba de exemplu) liniar și. DataFitting determină valorile parametrilor pentru o ecuație, a cărei formă să specificați, care determina ecuația pentru a se potrivi cel mai bine un set de valori de date. DataFitting poate ocupa liniare, polinomiale, exponențiale, și funcțiile generale neliniare.

DataFitting efectuează adevărat analiza de regresie neliniară, aceasta nu transformă funcția într-o formă liniară. Ca rezultat, se poate ocupa funcții care sunt imposibil de a liniariza cum ar fi:

(* -b x) * exp + c - y = (c a)

Găsiți rapid cele mai bune ecuațiile care descriu date tau:
DataFitting oferă studenților, profesori, ingineri, cercetători și alți profesioniști puterea de a găsi modelul ideal chiar si pentru date mai complexe, de a pune un număr mare de ecuații la indemana lor. Acesta a construit-în bibliotecă, care include o gamă largă de modele liniare și neliniare de ecuații liniare simple la polinoame de comenzi.

Rezultate grafic Review Curve Fit:
După ce datele au fost în formă, DataFitting sortează automat și parcele ecuațiile montate de criteriile statistice de eroare standard. Aveți posibilitatea să examinați grafic și de ieșire grafice tale publicare de calitate în mai multe configurații diferite. Un grafic reziduală precum și ieșire parametru este generat pentru ecuația montat selectat. Data, rezumate statistice și numerice sunt de asemenea disponibile din cadrul raportului panoul.

DataFitting are următoarele capacități:
* A 38-cifre de matematica precizie emulator pentru polinoame de montaj corect de ordin superior si rationale.
* O capacitate robust potrivit pentru montarea neliniare care se descurca eficient cu valorile extreme și o gamă largă dinamic de date Y.

Requirements: None

What's new in this version: Enhanced user manual in application (with context help)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Nonlinear analysis - DataFitting on 17 Sep 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Nonlinear analysis - DataFitting Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (2 votes)
Poor
Your rating
Your review