Just Color Picker 5.5

Just Color Picker 5.5

Developer's description
Published by Anny on 15 Jan 2021
 • Size

  3.07 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows, Wi
 • Price

  $0
 • Updated

  15 Jan 2021
 • Downloads

  20,787 (44 last week)

"Instrumentul de selectare a culorilor gratuit și de editare a culorilor."

Un instrument gratuit de selectare a culorilor și de editare a culorilor pentru web designeri, fotografi, designeri grafici și artiști digitali. Oferă formate de cod HTML, RGB, HEX, HSB / HSV, HSL, HWB, CMY, CMYK și Delphi; media de eșantionare a culorilor pentru manipularea zgomotului de culoare; 3x, 9x și 15x lupă și control de la tastatură a mișcărilor cursorului mouse-ului pentru o mai mare precizie; funcția de blocare a ecranului pentru eșantionarea culorii elementelor care se schimbă pe mouse-hover; calcularea distanței pixelilor dintre puncte; lista de culori pentru salvarea și reutilizarea culorilor selectate; abilitatea de a deschide, edita și salva swatches de culoare .aco (Adobe color files) și fișiere palete .gpl ale GIMP; comentariile utilizatorului și notele pentru fiecare culoare selectată; conversia codurilor de culori HTML, HEX și RGB în culorile corespunzătoare; Roșii de culoare Roșu-Verde-Albastru (RGB), Cyan-Magenta-Galben (CMY) și Roșu-Galben-Albastru (RYB); armonios generator de scheme de culori pentru crearea unei combinații bune de culori; RGB, HSV și HSL color pentru editarea și editarea culorilor; gradient de tranziție între culori pentru a crea o gamă largă de nuanțe între; instrument de text pentru evaluarea lizibilității oricăror combinații de fonturi și culori de fundal; comenzi rapide definite de utilizator; copierea codurilor de culoare în clipboard cu un singur clic pe mouse sau automat; Coduri de culoare compatibile cu CSS. Aplicație conștientă de înaltă DPI; suport multi-ecran. Interfață multilingvă: engleză, africană, arabă, bulgară, catalană, chineză (simplificată și tradițională), croată, cehă, daneză, Română, rusă, sârbă, slovacă, slovenă, spaniolă, suedeză, thailandeză, turcă, ucraineană și uyghură. În plus, Just Color Picker este un program portabil și poate fi rulat direct de pe un stick de memorie USB fără instalare necesară. Instrument ușor de utilizat și extrem de funcțional pentru oricine lucrează cu culori. Vizitați www.annystudio.com pentru a descărca FREE Color Picker.

Requirements: Windows 2000 or later; macOS X 10.6.6 or later

What's new in this version: Point lock feature; colour list comment alignment; automatic colour list saving and loading on macOS; bug fixes and minor improvements.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Just Color Picker on 15 Jan 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Just Color Picker Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (215 votes)
Excellent
Your rating
Your review