Patternodes 2.3.5

Patternodes 2.3.5

Developer's description
Published by Lost Minds on 15 Sep 2020
 • Size

  23.31 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Mac OS
 • Price

  $39 Buy full version
 • Updated

  15 Sep 2020
 • Downloads

  423 (1 last week)

"Modele vectoriale și animații parametrice"

Patternodes este un instrument pentru crearea de modele grafice, animații sau ilustrații bazate pe repetări. Aceasta se face prin definirea unei secvențe de pași, o rețetă sau sortimente, care descrie modelul. Fiecare element sau operație de model este reprezentat de un panou numit un nod, iar nodurile sunt apoi legate prin conexiuni între ele. Deoarece nodurile pot fi combinate și conectate în mod liber, acest lucru vă oferă o interfață foarte flexibilă și puternică.
Deși această interfață necesită un mod diferit de gândire, aceasta oferă și multe beneficii în comparație cu editorii tradiționali de tip Illustrator. Cel mai important, vă permite să utilizați glisoarele pentru a schimba instantaneu orice aspect, cum ar fi culoarea, spațierea, scalarea, rotirea sau numărarea repetării oricărei părți a modelului fără a fi nevoie să anulați sau să refaceți pașii. Într-un sens ai putea spune că PatterNodes este de a proiecta grafic ceea ce un CAD-sistem parametric este de a proiecta produsul.
Patternodes este conceput de la început pentru a face mai ușor să optimizați lucrurile pentru a vedea cum se întâmplă. Prin urmare, piesa rezultată rezultată este întotdeauna afișată în vizualizarea de bază a previzualizării, repetată și actualizată în timp real cu orice modificări, oferindu-vă feedback instantaneu cu privire la rezultatul final.
În timp ce software-ul poate fi folosit pentru a crea orice tip de grafic repetat, acesta are ca scop în primul rând crearea de modele. Pentru a facilita crearea de modele, Patternodes include, de asemenea, o mulțime de noduri care efectuează automat sarcini obișnuite cum ar fi repetarea elementelor de pe marginea plăcilor, pentru a face modelul fără probleme sau pentru a randomiza diferite aspecte (precum culoarea, poziția, rotația ..) model pentru a da o viață mai mică.
În cele din urmă, când ați terminat, puteți să copiați pur și simplu placa de model în orice ilustrație sau aplicație grafică pe care o utilizați sau să o exportați fie ca grafică vectorială, fie ca fișier de imagine bitmap.

Requirements: Mac OS X 10.12 or later

What's new in this version: - Value field hover controls are now hidden while dragging connections. - Added new Nodes menu item to toggle node grid snap on/off. - Added new Display menu item to toggle selected node element outlines on/off. - Fixes some pixel gap issues with the finder Quick Look previews of repeating pattern .pnds files. - Fixes incorrect pivot location of elements after offsetting content inside of clipped element groups. - Added deprecation warnings to the artboard node mirroring settings that will be removed in a future update. Please use the Repeat Mirror node instead.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Patternodes on 15 Sep 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Patternodes Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (2 votes)
Excellent
Your rating
Your review