Able Photo Resizer 2.21.4.6

Able Photo Resizer 2.21.4.6

Developer's description
Published by GraphicRegion.com on 6 Apr 2021

"Instrument simplu pentru a redimensiona orice seturi de fotografii."

Cele mai multe fotografii achiziționate cu ajutorul unui aparat de fotografiat digital sau un scaner sunt prea mari pentru a fi utilizate pe orice pagină web, acestea trebuie să fie redimensionate întâi.
Am furnizat Capabil Photo Resizer pentru a vă permite de a redimensiona cu ușurință fotografii în trei pași simpli.
Capabil Photo Resizer include capacitatea de a redimensiona imagini lot, lot redimensiona fotografii, și de a efectua imagine lot redimensiona funcții în scopul de e-mail (la prieteni și de familie) și site-uri web, sau doar pentru a economisi spațiu pe hard disk-ul, sau orice motiv s-ar putea avea.
Acesta poate fi folosit pentru a mări o imagine mică pentru o mai bună vizualizare folosind diferite filtre pentru rezultate optime.
Redimensionarea vă permite pentru a forța o anumită lățime sau înălțime și să păstreze proporțiile, sau defini dimensiuni fixe imagine. În plus, programul poate redenumi fișiere și mai mult. Veți fi capabil să proceseze mii de fișiere în câteva secunde.
Capabil Photo Resizer pot păstra sau elimina toate informațiile metadatele (JPG EXIF, Tiff Tag-uri etc). Cele mai multe camere adăuga informații despre diafragma, lumina, comentarii și mult mai mult pentru a fotografia. Puteți șterge acest pentru a reduce dimensiunea fișierului chiar mai mult.
Capabil Photo Resizer sprijină format de fișier mai mult de 60 de poze.
Acesta suporta mai multe formate de intrare: JPEG, JPG, GIF, PCX, DCX, TIF, TIFF, BMP, WBMP, RLE, DIB, ICO, CUR, PNG, EMF, WMF, TGA, VDA, ICB, PCD, PIX, PGM, PPM, PSD, PSP, SGI, JPEG200, RAW (CRW, CR2, NEF, PEF, RAF, X3F, BAY, ORF, SRF, MRW, DCR, SR2, DNG, ARW), etc
Aceasta susține 18 de formate de ieșire: JPG, TIF, GIF, PCX, PNG, BMP, TGA, PXM, PPM, PGM, PBM, JP2, J2K, PDF, PS, DCX, PSD, ICO.
Acest program a fost creat din frustrarea de utilizatori intrebari de genul Cum pot redimensiona imaginile? Cum fac imagini mai mici? și Cum pot micsora aceasta imagine pentru un avatar ?.
Deci, ne-am creat Abilitatea de instrumente Photo Resizer și acum oricine poate redimensiona imagini si poze digitale.
Pentru a redimensiona imaginile dvs. este la fel de simplu ca 1, 2, 3, 4 și nu este nevoie pentru a deschide un editor de imagine pentru asta!
www_ablephotoresizer_com

Requirements: Pentium-400, 32 MB RAM

What's new in this version: + New image formats

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Able Photo Resizer on 6 Apr 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Able Photo Resizer Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review