Insofta Cover Commander 6.5.0

Insofta Cover Commander 6.5.0

Developer's description
Published by Insofta Development on 19 May 2020

"A crea cu ușurință imagini 3D ale produsului caseta sau CD"

Aceasta este sarcina unui designer tipic: a crea o imagine a unei casete de produs, app iPhone / iPad, Nexus, Samsung Galaxy S6, carte, manual, Blu-ray, DVD, CD, caseta Vista, carte (etc), pentru un site web , prezentare electronică sau o publicație de hârtie. In trecut, acest lucru a fost făcut de fotografi. Este un proces lung și costisitor. Imaginile fotografice nu sunt perfecte, au limitări de rezoluție și tu cu greu le pot edita. Astăzi, designerii folosesc în mod normal, software-randare 3D. Imagini sintetice sunt perfect curate. Puteți utiliza diverse efecte vizuale și fundaluri transparente pentru a încorpora lin grafica dvs. în desene sau modele existente. În plus, nu trebuie să configurați o altă sesiune de fotografie, dacă aveți nevoie pentru a schimba ceva în imagini.

Nu există încă un dezavantaj, totuși. Ai nevoie să dețină un pachet de 3-randare scump și trebuie să fie familiarizați cu ea. Este nevoie de timp pentru a crea chiar un model simplu.

Cea mai bună opțiune este de a utiliza o aplicație specializată 3-redare care nu necesită cunoștințe avansate în proiectare 3D și vă permite să creați un grafic profesionist în câteva minute.

Din nefericire, cele mai multe dintre programele disponibile de acest gen sunt destul de limitate. Ele fac un paralelipiped texturat simplu. Ei folosesc funcțiile de randare 3D ale plăcii video, care sunt destinate în mod normal, pentru jocuri și nu pentru desene sau modele profesionale.

Capac Commander din Insofta foloseste randare software-ul pentru o calitate maximă. Programul include un expert care vă permite să creați o imagine în câțiva pași rapizi. Procesul de creare a unei imagini este extrem de personalizabil încă conține un set de presetări pentru fiecare pas pentru personalizare rapidă și fără efort. Vei începe cu un șablon scena de bază: un model de cutie, o cutie cu un CD, carte, manual, DVD-box, un 3D-captură de ecran, etc alte pașii programului asistent vă permit să selectați imaginile pe care doriți să le pună pe 3D obiecte, înființat surse de lumină, umbre și reflecții. Imaginea rezultată poate fi exportate într-o gamă de formate grafice, inclusiv PNG cu alfa-canal.

Requirements: Windows 2000/XP/2003/Vista/7/8/8.1/10; Linux (through Wine); 64 MB of free disk space

What's new in this version: Added a new 3D model: 3D text. Added support for WebP format for images. Added support for WebP and APNG formats for animation. Depth of field preview added. View menu and additional view modes for Objects and Models added.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Insofta Cover Commander on 19 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Insofta Cover Commander Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review