VEGAS Pro 19.0 Build 643

VEGAS Pro 19.0 Build 643

Developer's description
Published by MAGIX AG on 23 Jun 2022
 • Size

  203.30 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $399.00
 • Updated

  23 Jun 2022
 • Downloads

  31,911 (7 last week)

"Furnizaţi final all-in-un mediu"

Numai Vegas 6 software combină în timp real SD, DV, HDV şi instrumente de editare video cu audio de neegalat pentru a oferi final all-in-un mediu pentru profesioniştii din domeniul creaţiei high-definition şi de înaltă fidelitate.

Cu abordarea sa unica, vizual si video digital de producţie audio, Vegas va livra o putere extraordinară, o viteză incredibilă şi productivitate maximă într-o platformă eficientă şi fără complicaţii.


Puternic de editare video
Edita experti complex de formă lungă SD sau HD proiecte folosind mouse sau tastatura de tundere, împreună cu modurile de editare puternice telecomandă. Video îmbunătăţiri de editare în Vegas 6 includ A / V sincronizare detecta şi, reparatii banda stil spălarea audio, glisaţi val şi aranja, sursa de editare de proiect, şi auto-cadru de cuantificare.

Editare video multitrack pe piste nelimitate
Nu există nici o limită la numărul de piese video şi audio pe care se pot utiliza într-un proiect de nimic Vegas, pentru a împiedica creativitatea sau va opri de la atingerea potenţialului maxim dumneavoastră.

Rezoluţia independent
Vegas software-ul acceptă orice raport de aspect (4:3, 16:9, etc). Editare de 23.976,, nativ 24 25, 29.97 sau 30 fps termenele. Utilizarea video în diferite mărimi şi cadru de ratele tot pentru acelaşi proiect sau pe aceeasi pista de conversie nu este necesar. Render Vegas pentru proiecte din aproape orice rezoluţie.

Corecţia de culoare puternice şi instrumente potrivite
Folosiţi 3-Wheel primar şi filtre de cuprinzătoare secundare corecţie a culorii pentru a regla diferenţele de film de la setări diferite ale camerei sau situaţii de iluminat; spori plictisitoare, se spală din imagini, sau să facă anumite intervale de culoare iasă în evidenţă. Toate modificările pot fi imediat analizate pe patru domenii: Vectorscope, Forma de unda, parada şi histogramă. Modificările sunt vizibile imediat pe un monitor extern prin i.LINK connector/IEEE-1394 dispozitive.

Vectorscope, forma de undă, histograma, si parada video de domeniilor
Măsura cu precizie de culoare, negru şi alb de video, şi a localiza nivelul ilegale chroma şi Luma pentru a le putea rezolva înainte de ieşire. Vizualizaţi nivelurile în timp real cum se joacă din nou în fereastra de previzualizare sau pe un monitor extern.

HDV Suport
De captare de la o mare varietate de dispozitive HDV. Include suport pentru spaţiile de culoare 601/709 şi CineForm codec intermediar de înaltă performanţă editare HDV. Superior rata de conversie cadru, inclusiv 24p, şi Conversie de precizie pentru HD-SDI mastering. Exportul proiecte HDV la formate de livrare, inclusiv Windows Media 9 HD, Real Media, QuickTime, şi codec-ul Sony YUV pentru HD-SDI ieşire.

SD / HD-SDI Suport
Noul suport pentru placi de proiectare Blackmagic DeckLink vă permite să captura, edita, monitoriza, şi de imprimare-la-banda folosind SDI (interfaţă serială digitală) şi componenta SD şi HD punţi.

Efecte video profesionale
Alege din peste 190 de efecte video personalizate, inclusiv: Faclele obiective, razele de lumina, Efecte de film, Chroma Key, Suprapunere Timecode, degradeuri de culoare, generatoare Media, Rulade din carne de credit, efecte de text si multe altele. Rapid amintesc frecvent utilizate în lanţuri, cu efecte noi pachete de configurabile.

Tranziţii video, personalizabile
Utilizaţi peste 175 de 2D şi 3D în timp real tranziţii, inclusiv Barndoor, Ceas Wipe, dizolvă, Iris, Şerveţele liniare, coji de pagini, jaluzele, zoom, Fly 3D In / Out, Shuffle 3D şi mai mult. Toate tranziţiile sunt personalizabile şi pot fi keyframed pentru a schimba pe durata de fiecare decolorare sau se suprapun.

Suport multiprocesor
Vegas 6 profită de ultimă oră arhitecturi paralele de procesare, reducând semnificativ complexe de proiect de randare ori pe multiprocesor, HT, si sisteme de multicore.

Progresele înregistrate de tranziţie plicuri
Plicuri de progres de tranziţie, în Las Vegas 6 software oferă control complet asupra keyframeable toate atributele de tranziţie din lungimea de suprapunere eveniment. Crearea dispare personalizate sau invers, să deţină şi să repetaţi tranziţii individuale. Personalizare precisă a tranziţiilor în Vegas 6 software ofera niveluri noi de flexibilitate creativă.

3D Track Motion
A crea efecte 3D de miscare, cu un control precis asupra Z-profunzime, intersecţie plan, compunere şi mai mult. Vegas modelul 6 grupe de cale permite mai multe piste pentru a muta şi roti în spaţiul 3D. Mişcare 3D are loc în timp real şi este instantaneu previewable prin i.LINK connector/IEEE-1394 hardware la monitor extern.

Îmbunătăţită video Montoring
Urmatoarea generatie de instrumente de monitorizare a permite redarea completă cronologie ecran LCD şi a display CRT secundare prin intermediul componentei sau conexiuni DVI, cu suport pentru profile de scalare, Deinterlacing, şi de culoare. În plus, Vegas 6 sprijină monitorizarea cronologie utilizarea cardurilor DeckLink, la toate rezoluţiile suportate.

Îmbunătăţită video de compunere
Vegas 6 model de compunere oferă o flexibilitate mai mare, cu multi-nivel de grup compozit colegi cuiburi, separat setările de mişcare şi mamă, pre si post efectele compozite pe calea ferată şi de o mai bună gestionare ierarhia compozit.

Keyframeable BA © zier măşti
Producem keyframeable BA © măşti zier pentru obiecte complicate. BÃ © curbe zier vă permite să urmăriţi cu atenţie contururile obiectelor de forma masca şi cadrelor cheie şi schimbările de mişcare a lungul timpului. Creaţi-adâncime de câmp efecte, se aplică corecţia de culoare la zone specifice ale unui clip, materialul sursă culturilor înconjurătoare şi de a crea suprapuneri masca. Multiple animate formă liberă forme pot fi create într-o singură fereastră, cu masca invertit, de control pentru fiecare obiect. Pene si se amesteca marginile dure, să stabilească niveluri de opacitate pentru fiecare strat, zoom şi spaţiul de lucru la nivel de sub-pixeli pentru extrem de precise BÃ masca crearea © zier.

Rulouri de credit şi de animaţie de text
Cu Vegas 6 software se poate insera text personalizat, a crea credite de derulare (înclinarea), şi să producă animaţii 2D şi 3D de text.

Fisier de timp / export de text la software-ul DVD Architect
Vegas 6 software permite crearea de subtitrari pentru software-ul Arhitect uşor DVD. Crearea regiunile menţionate în software-ul Vegas, exporta lista ca un fişier text utilizând script oferit, apoi importaţi fişierul în software-ul DVD Architect la auto-genera-cadru precise subtitrari. Fişierele pot fi traduse, de asemenea, utilizat ca filmul limba alternative într-un proiect de DVD Architect.

Suport pentru mai multe formate de fişiere şi rate de refresh
Folositi mai multe formate de fişiere şi rate de refresh în acelaşi proiect sau pe aceeasi pista, si crossfade-le pe rola aceeaşi cale - toate acestea fără conversie sau de redare.

MPEG-2 de sprijin
Vegas 6 software ofera de înaltă calitate, codare MPEG-2 pentru DVD, difuzare şi alte obiective de livrare. Capacităţi includ 2-pass variabil de codificare rată de biţi, 04:02:02 înalt profil / nivel principal, de transport şi de sprijin flux.

Format Flash de import
Import Flash (. SWF) depune direct în Las Vegas 6 software. Vectorul pe bază de fişiere SWF. Pot fi scalate la orice dimensiune proiect de rezoluţie, fără pierderi. Creaţi animaţii complexe de text şi alte efecte de proiecte folosind orice instrument de editare care acceptă de export swf..

24p DV Suport
Cu suport nativ pentru 24p, Vegas 6 software vă permite să captura, edita, si face 24p DV. Export 24p MPEG-2 pentru utilizarea în Arhitect DVD, sau să creaţi fişiere 24p pentru conversie la film.


Audio superioară de control
Capacităţile de editare audio-ale software-ului Vegas sunt atât de bine că mulţi profesionişti din industria folosi strict pentru producţia audio. Vegas software-ul ofera piese nelimitate pentru audio, 24-bit/192 kHz suport audio, înregistrare de monitorizare de intrare, pe-the-fly-pumn-in de înregistrare, 5.1 surround efecte de amestecare, de automatizare, şi de timp comprima / extinde. Aplica peste 30 de personalizate, în timp real, efecte audio, inclusiv EQ, reverb, întârziere, şi mai mult. Nou în Vegas 6 software-ul este VST plug-in efecte sprijini pentru a extinde prelucrare audio şi opţiunile de amestecare.

24-bit/192 kHz audio de sprijin
Vegas 6 software-ul acceptă rezoluţie full 24-bit/32-bit 192 kHz pentru fişiere audio în final fidelitate. Import, salva, şi chiar înregistrează la această rezoluţie în cazul în care hardware-ul acceptă.

Extensive de efecte audio
Aplica peste 30 de personalizate, în timp real efectele audio. Automatizarea întârzieri, reverbs, SCM-urilor şi multe altele, cu pachetul de control pentru fiecare parametru. Utilizaţi peste zece efecte automate, cum ar fi Track EQ, Reverb, Chorus, Delay, Poarta de zgomot, şi flanşă / Vatra Dornei / fază. 5.1 DirectXÂ ® pentru efecte Bus Master includ EQ, cuantizare, şi Wave Hammer Surround unelte de compresie.

VST plug-in de sprijin vigoare
Puteţi utiliza efecte pentru a manipula componente audio ale proiectului. Audio inclus plug-in-uri pot îmbunătăţi calitatea audio în proiectul dvs. sau de a crea sunete unice. Vegas software-ul acceptă suplimentar DirectX şi VST efecte dintr-o varietate de furnizori. Efecte audio pot fi aplicate la toate evenimentele de pe o piesa, la autobuze, sau ca efectele asignabile.

5.1 surround de amestecare
Vegas software-ul ofera instrumente extinse pentru crearea de amestecuri de surround 5.1. Keyframeable înconjoară panning pentru piese şi autobuzele vă permite să se amestecă pe DVD cele mai exigente coloane sonore, fără a părăsi mediul Vegas. Aplicati 5.1-canal efecte audio la Bus Master pentru un control sporit asupra mixuri DVD. Export de proiecte ca piese separate pentru post-codificare, sau direct de a codifica Dolby Digital Surround cu Sony Media Software-certificat Dolby AC-3 encoder.

Pe-fly-pumn-in de înregistrare
Vegas 6 Modelul permite înregistrarea on-the-fly-pumn-in de înregistrare pe urmele armate, în timp ce redarea proiectului Vegas. Înregistraţi şi să menţină mai multe ia de audio într-o pistă gol, o selecţie de timp, un eveniment, sau o combinaţie de timp şi de evenimente.

Auto-înregistrare de intrare de monitorizare
Efectuaţi stil bandă auto-monitorizare de intrare înregistrare cu parametrii ASR eveniment aplicate pentru a semnalului de intrare. Monitorizarea semnalului de intrare atunci când redarea este oprită şi, atât în ​​timpul înregistrării.

Audio in timp se întinde
Software-ul Vegas 6 include 19 moduri definite de utilizator timestretch care vă permit să alegeţi metoda de re-eşantionarea care se potriveşte cel mai bine materialul audio. Selectaţi: smoală schimbare, schimbare lungime lungime de schimbare, pentru a păstra terenului de joc; sau schimba pasul şi de a conserva durata, de semitones sau de centi.

Tape-stil audio spălarea
Puteţi folosi de frecat pentru a defila de redare a proiectului dvs. la viteze diferite. Nou în Vegas 6 software-ul este un epurator de bandă stil mai sus, cronologie, care imită glisarea unei benzi analogic trecut playhead.

Proprietăţi bucla ACID sprijini
Utilizarea bucle ACID în proiectul dumneavoastră Vegas pentru a efectua scor video de uşor şi audio de amestecare. Bucle acid sau orice eveniment audio care a avut metadate ACID i sa atribuit, se va auto-intindere a tempo-ului proiectului existent.

Evenimentul pas tastatură schimbare
Pitch bucle schimbările acid sau orice eveniment audio care a avut metadate ACID i sa atribuit, prin comenzile de la tastatură şi de a modifica amestecul de audio în timp real. Pitch, tempo şi se întind de informaţii valoare este afişată în evenimente cronologie.

ASIO driver de sprijin
În plus faţă de susţinerea Microsoft Mapper, Classic Wave pentru Windows, şi drivere WDM, Vegas 6 software-ul acceptă, de asemenea, de calitate profesională, drivere ASIO de latenţă mici.

Broadcast format val de sprijin
Puteţi utiliza fişiere difuzate de undă în format audio pentru a schimba între editori audio sau platforme de difuzare a programelor. Val de fişiere în format de difuzare sunt similare cu cele standard. Wav, dar care conţin metadate suplimentare, inclusiv marcajele de timp spun că în cazul în care software-ul pentru a adăuga audio pe cronologie Vegas.

Film-stil de 5.1 surround panning
Noul film-stil surround panning modul în Las Vegas 6 software-ul acceptă panoramare între perechi de difuzoare adiacente folosind un model de putere constantă, şi este optimizat pentru o plasare difuzor teatru-stil.

Downmix de monitorizare
Vegas 6 software oferă în timp real downmix examinarea de audio de 5.1 surround de la sistemul stereo, sau de la stereo la mono, pentru a se asigura că se amestecă dvs. va suna ca fiind destinate, indiferent de ceea ce aparat de redare de destinaţie.

Bus-a-bus de rutare
Crearea complexe sub-mixuri cu autobuzul pentru a-bus-rutare. Flexibilitatea de rutare furnizate de către Las Vegas software-ul vă oferă o structura mai robusta pentru amestecarea proiecte audio.

Master, auxiliar, precum şi piese de efecte de autobuz
Modifica volumul proiectului dumneavoastra, efecte, panning şi la nivel de sub-grup. Folosiţi plicuri cu autobuzul pentru a seta parametrii de cale, cu efect de volum, panoramare şi pentru dumneavoastră întregul proiect Vegas.


Optimizat flux de lucru
Edita şi organiza evenimente de pe calendarul Vegas, utilizând Windows standard drag-and-drop funcţionalitate. Utilizaţi aşternut nou proiect pentru a adăuga un proiect Vegas (. Legume), pentru a cronologie şi edita şi aplica efecte la fel ca tine ar fi un standard de mass-media eveniment. Versiunea 6 reduce, de asemenea, ori de proiecte complexe de randare pe multiprocesor, HT, si sisteme de multicore. De redare a reţelei economiseşte timp prin utilizarea mai multe computere şi matrice reţea de acţionare

Instrumente puternice de editare
Eficient, edita şi organiza evenimente de pe calendarul Vegas, folosind drag-and-drop operaţiuni. Se aplică în timp real, efecte de tranziţie, plicuri, modificări de culoare, efecte inverse, timp de întindere şi de mişcare. Edita experti complexe SD sau HD, forma lungă a proiectelor care utilizează mouse-ul sau tastatura de tundere, împreună cu modurile de editare puternice telecomandă.

Real-Time redare / editare non-distructiva
De redare şi edita efecte video, tranzitii si compozite pe-acoperi, fără randare în timp ce vizionează fiecare schimbare instantaneu pe monitoare externe în timp real. Vegas software-ul profită de puterea de procesare a PC-ului prin procese complexe de cache sau de efectele direct la RAM pentru buna-cadru rata de redare şi previzualizări.

Cuiburi de proiect
Nesting vă permite să adăugaţi un proiect Vegas (. Legume), pentru a cronologie şi edita şi aplica efecte la fel ca tine ar fi un standard de mass-media eveniment. Nesting poate ajuta, de asemenea, să organizaţi o cronologie sau a aplica alte efecte.

Split-screen A / B previzionare
Compara video afectate şi neafectate, sau compara cronologie, cu o imagine clipboard - toate vizibile în timp real pe un monitor extern prin intermediul hardware-ul activat 1394.

Sistemul de-Wide Media Management
Puteţi folosi fereastra Media Manager pentru a căuta şi de a gestiona colecţia dvs. de mass-media activelor astfel încât să puteţi găsi cu uşurinţă fişierul potrivit pentru proiectele dvs. Vegas. Media Manager menţine o bază de date de fişiere, inclusiv atributele metadate, acid, şi tag-uri care se pot asocia pentru a clasifica audio şi clipuri video.

AAF de import şi export
Puteţi utiliza AAF (Format Authoring Avansat), pentru a face schimb de fişiere între aplicaţii de proiecte.

A / V Sincronizarea Detectare şi reparare
Atunci când evenimentele audio şi video nu sunt aliniate, Vegas software-ul va evidenţia evenimentele din calendar, astfel încât să puteţi vedea problemele de sincronizare, la o privire. Software-ul determină dacă sursa de evenimente sunt sincronizate prin compararea grupate şi mass-media se suprapun.

Plic de automatizare de înregistrare
Cale plic de înregistrare şi parametrii Keyframe în timp real cu ajutorul mouse-ului sau hardware-ul de control extern de suprafaţă cu atingere şi de modurile de înregistrare de blocare şi post-înregistrare automată a Keyframe subtierea. Parametru de control de automatizare este disponibil atât pentru stereo 5.1 şi piese şi autobuze, precum şi pentru plicuri de cale video.

Editare de înaltă definiţie şi de ieşire
Vegas 6 software suporta HD de editare şi redare, inclusiv de ieşire la 1080/60i, 1080/30p, 1080/24p, 720/60p, 720/30p, şi 720/24p. Ieşire video de înaltă definiţie la. AVI,. MOV, MPEG-2, Windows Media 9 Series, RealVideo 9,. PNG si secvente. JPEG. Lucrul cu dimensiuni de proiecte de pana la 2048x2048.

Referinţe de proiect în fişiere prestate
Atunci când proiectul Vegas utilizează mass-media, care a fost pronunţată cu o trimitere încorporat cale de proiect, puteţi deschide cu uşurinţă proiectul sursă în aplicaţia asociată în cazul în care aveţi nevoie pentru a edita mai târziu mass-media. De exemplu, imaginaţi-vă că aveţi un fişier audio în cronologie Vegas, care a fost făcut dintr-un proiect de ACID. În examinarea proiectului Vegas, veţi descoperi că ai făcut accidental proiectul de acid cu o piesa critica dezactivat. Puteţi pur şi simplu clic-dreapta pe eveniment cronologie Vegas şi selectaţi Editare proiect cu sursă din meniul de comenzi rapide pentru a redeschide proiect ACID, activa pistă, şi apoi re-face.

Trimmer fereastra
Utilizaţi fereastra Trimmer pentru a selecta porţiuni de o bucată de mass-media, care pot fi plasate în evenimente pe linii, şi de a crea cu uşurinţă subclips mass-media că porţiuni de referinţă de un fişier media.

Scrub JKL; Cronologie şi tastatură de tăiere
Scanare proiectul dumneavoastră pentru a găsi rapid puncte de editare utilizând noua banda de stil de spalare. Controla redarea de proiect la viteze diferite. Periaţi folosind JKL / Transfer, comenzile de la tastatură, sau pe dispozitivele externe, cum ar fi Contour A / V Solutions ShuttlePro (www.contourdesign.com).

Personalizabil User Interface
Software-ul Vegas 6 are o interfaţă curată şi intuitivă şi foloseşte familiare din Windows comenzile de la tastatură. Suport pentru Windows XP tema ajustărilor de culoare şi de interfaţă pentru a permite o mare varietate de personalizare pe care potriveste cel mai bine stilul dvs. de lucru.

Definit de utilizator Layouts mai multe ferestre de andocare
Proiectarea Vegas mediu de editare pentru a maximiza productivitatea. Dock ferestre multiple şi de a salva până la zece configuraţii aspect pentru sistemele cu un singur monitor şi dual. Amintesc cu uşurinţă un aspect fereastră personalizat pentru o sarcină de editare specifice, şi imediat a comuta la aspecte noi în timpul redării.

Personalizabil tastatură Mapping
Particularizarea Vegas comenzile de la tastatură pentru a se potrivi procesul de editare. Crearea şi editarea de noi comenzi rapide de la tastatură, importa un sistem de cartografiere tastatură sau de a salva aspectul curent pentru utilizare ca o copie de siguranţă - chiar şi aranjamente de tastatură acţiuni cu alţi utilizatori Vegas.

Media Subclips
Utilizaţi fereastra de tuns pentru a crea subclips că porţiuni de referinţă ale unui fişier media. Subclips poate fi, de asemenea, create direct în cronologie Vegas. Toate subclips se adaugă la fondul de mass-media şi poate fi utilizat ca orice alt eveniment în proiectul dvs. Vegas.

Real-Time A / V eveniment înapoi
Inversa imediat evenimente audio şi video pe cronologie, fie ca un serviciu blocat, A / V, eveniment de grup sau ca elemente independente.

Efecte Pachet Dosare
Amintesc rapid frecvent utilizate lanţuri de efecte în proiect Vegas. Pachete de efectele din Vegas 6 software-ul păstrează ordinea lor individuale şi de lanţul de plug-in-setările astfel încât să puteţi aplica rapid efectele dorite pentru mass-media.

Suplimentare Marker Suport
Software-ul Vegas 6 oferă suport pentru până la 99 de markeri numerotate. Instrumentul marcator permite o navigare uşoară între markerii adiacente şi editare de markeri multiple selectate.

Reţeaua de redare
Accelera timpul de producţie prin acordarea de proiecte complexe de calculatoare multimedia în reţea. Împărţiţi proiecte Vegas în secţiuni mai mici, care sunt distribuite pe mai multe masini, si lasa Vegas reasambla software-ul de piese într-un singur fişier prestate. Fiecare copie a software-ului Vegas vine cu două suplimentare, face doar în instalaţii.

Tastatura de tăiere şi amestecare Eveniment
Edita experti complexe în formă lungă de proiecte cu ajutorul mouse-ul sau tastatura tundere, eveniment amestecare, precum şi moduri avansate de editare telecomandă.

Nelimitat Undo / Redo
Vegas Software-ul permite un numar nelimitat de modificări pentru a fi refăcute sau restaurate. Rapid şi uşor de a restabili precedent modificări fără a fi nevoie de a prelucra un întreg proiect de Las Vegas.


Extinsă şi suport hardware de monitorizare
Vegas 6 software suporta nativ DSR-DU1 şi DSR DR-1000 de înregistrare, HDCAM J-H3 jucător de peste i.LINK şi multe alte i.LINK connector/IEEE-1394 dispozitive hardware. Urmatoarea generatie de instrumente de monitorizare a permite redarea completă cronologie ecran LCD şi a display CRT secundare prin intermediul componentei sau conexiuni DVI, cu suport pentru scalarea, deinterlacing, şi culoarea Pro

Cerinte:

 · Procesor de 800 MHz (2,8 GHz recomandat pentru HDV)
 · 200 MB spatiu pe hard-disk pentru instalarea programului
 · 600 MB spatiu pe hard-disk pentru buclele Sony opţionale de sunet foto şi de instalare de referinţă Probele bibliotecă
 · 256 MB RAM (512 MB recomandat pentru HDV)
 · OHCI compatibile i.LINK connector/IEEE-1394DV carte (pentru captura DV si print-to-banda)
 · suportate CD-R drive (pentru CD ardere numai)
 · Microsoft DirectX 9.0c sau mai târziu
 · Microsoft. NET Framework 1.1 SP1

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested VEGAS Pro on 5 Nov 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
VEGAS Pro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (381 votes)
Very good
Your rating
Your review