digiKam 7.7.0

Developer's description
Published by digiKam Team on 23 Jun 2022
 • Size

  116.50 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  23 Jun 2022
 • Downloads

  722 (5 last week)

"Organizați-vă fotografiile cu ajutorul acestui utilitar."

digiKam este o aplicație avansată de gestionare a fotografiilor digitale pentru Linux, Windows și Mac-OSX.

Persoanele care au inspirat designul digiKam sunt fotografi ca tine, care doresc să vizualizeze, să gestioneze, să editeze, să îmbunătățească, să organizeze, să eticheteze și să partajeze fotografii în sistemele Linux.

digiKam este o aplicație avansată de gestionare a fotografiilor digitale pentru KDE, care face ca importarea și organizarea fotografiilor digitale să fie "o clipire". Fotografiile sunt organizate în albume care pot fi sortate în ordine cronologică, după aspectul dosarului sau prin colecții personalizate.

Obosit de constrângerile dosarului? Nu vă faceți griji, digiKam oferă și etichetarea. Etichetați imaginile care pot fi împărțite în mai multe foldere și digiKam oferă modalități rapide și intuitive de a naviga pe aceste imagini marcate. De asemenea, puteți adăuga comentarii la imaginile dvs. digiKam folosește o bază de date rapidă și robustă pentru a stoca aceste meta-informații, ceea ce face ca adăugarea și editarea comentariilor și etichetelor să fie foarte fiabile.

digiKam utilizează pluginurile KIPI pentru o mulțime de funcționalități adăugate. KIPI (KDE Image Plugin Interface) este o inițiativă de a crea o infrastructură comună de plugin-uri pentru digiKam, KPhotoAlbum și GwenView. Scopul său este de a permite dezvoltarea de pluginuri de imagine care pot fi distribuite între aplicațiile grafice KDE.

Se oferă o interfață ușor de utilizat, care vă permite să vă conectați la cameră și să previzualizați, să descărcați și / sau să ștergeți imaginile. Transformările automate de bază pot fi activate în timpul descărcării imaginii.

Un alt instrument, la care vor cunoaște cei mai mulți artiști și fotografi, este o masă ușoară. Acest instrument ajută artiștii și fotografii să își revizuiască activitatea, asigurând numai cea mai bună calitate. O masă clasică de lumină va arăta artistului locul pe care doriți să îl atingeți. Ei bine, în digiKam, funcția de masă luminoasă oferă utilizatorului o experiență similară. Puteți importa o fotografie, trageți-o pe masa de lumină și atingeți numai zonele care au nevoie de ea.

Editorul de imagini digiKam are un subsistem propriu de pluginuri, cu câteva instrumente comune, de ex. corecția ochiului roșu sau corecția gama. Sunt furnizate pluginuri suplimentare cu aplicația principală pentru procesarea corecțiilor avansate pe imagini cum ar fi gestionarea culorilor, reducerea zgomotului sau efecte speciale. digiKam Image Editor suportă toate formatele de fișiere RAW ale camerei, adâncimea de culoare de 16 biți, metadatele Exif / Makernote / IPTC / GPS / XMP, gestionarea culorilor, imagini de marcare / evaluare / comentarii etc.

Este disponibilă și o versiune de editor de imagini numită ShowFoto. Se execută fără suport pentru baza de date cu imagini digiKam, dar oferă toate funcțiile editorului de imagini.

Cu DigiKam puteți:
- importați imagini
- organizați-vă colecția
- vizualizarea elementelor
- editați și îmbunătățiți
- creați (slideshow, calendar, imprimare, ...)
- împărtășiți-vă creațiile (utilizând serviciile sociale web, e-mailul, propria dvs. web allery, ...)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested digiKam on 23 Jun 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
digiKam Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review