StudioLine Photo Pro 4.2.61

StudioLine Photo Pro 4.2.61

Developer's description
Published by H&M System Software GmbH on 22 Feb 2021

"Rețea / de gestionare a imaginii multi-user / editare"

StudioLine Photo Pro 4 este un management sofisticat al multi-utilizator imagine și soluție de arhivă, cu instrumente și filtre de imagine integrate, concepute pentru rețele bazate pe server. Utilizator Profile de control al accesului la foldere și funcții individuale. permisiuni detaliate permit adaptarea abilităților fiecărui USERA ???? e bazat pe responsabilitățile care le sunt atribuite, cum ar fi atribuirea de cuvinte cheie sau exportul imaginilor. Asistentul de încărcare vă ghidează prin fotografii de încărcare de pe camera (inclusiv camere Canon), hard disk sau alte suporturi. Categorisi imaginile cu cantități nelimitate de text în sistem și descriptori de utilizator diverse domenii, sau de a folosi mouse-ul pentru a trage cuvinte cheie pentru imagini. Opțiunea de auto-complet va sugera valori utilizate anterior pentru a elimina erorile și a ajuta cu consecvență. StudioLine Photo Pro 4 poate prelua automat informațiile GPS de la data logger pentru a popula ???? photosâ date despre locație. Există, de asemenea, o caracteristică de geotagging manual pentru a indica locațiile de imagine direct pe o hartă. Căutarea ergonomica în bara de meniu este întotdeauna gata de a gasi rapid imagini prin orice criterii. Cautari avansate, care căuta informații în orice combinație de câmpuri sunt de asemenea disponibile. Pentru compoziția optimă, o cultură, roti și instrument de aliniere include grile bazate pe pătrate, normele treimilor și raportul de aur. proporțiile imaginii poate fi păstrată. Un click de mouse poate adopta măsuri identice de editare a imaginilor și setări, precum și descrieri și alte metadate, la orice număr de imagini similare. Imaginile originale sunt întotdeauna menținute neschimbate, astfel încât modificările pot fi rulate înapoi, chiar și în mod individual, în orice moment. Personaliza filigran prin combinarea grafică cu text, și rotiți, aliniați sau țiglă ca â nevoie ???? apoi se aplică în cazul imaginilor exportate sau partajate, care va descuraja utilizarea neautorizată.

Requirements: Processor with 1.6GHz, higher recommended; 2GB RAM, more recommended; 150MB disk space for programs

What's new in this version: You can find a list of recent changes on our website: http://www.studioline.net/version-history-pro/

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested StudioLine Photo Pro on 22 Feb 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
StudioLine Photo Pro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review