Mach5 PopMonger Regular 3.5.3

Mach5 PopMonger Regular 3.5.3

Developer's description
Published by Mach5 Development on 12 Nov 2020
 • Size

  2.72 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  12 Nov 2020
 • Downloads

  305 (1 last week)

"Procesul de e-mail de intrare: reguli flexibile, sarcini"

PopMonger este un instrument gratuit, dar elegant pentru a vă ajuta cu managementul lista de discuții.

Acest program foarte mic este ușor de configurat cu orice cutie poștală POP3, IMAP, sau Microsoft Exchange Server (MAPI), și rulează în fundal. Se poate verifica căsuța poștală și analiza prin mesaje care caută pentru eșecurile de livrare, abonați cereri, și cererile de dezabonare. Când PopMonger găsește un mesaj de potrivire se poate adăuga adresa expeditorului într-o listă, împreună cu o dată și o etichetă care indică de ce e-mail a fost adăugată pentru scopuri de audit. Puteți marca, opțional, un mesaj pentru ștergerea după prelucrare, și pleca de e-mail de neegalat în căsuța poștală pentru a verifica personal. Ca parte a suitei liber Mach5 Mailer, PopMonger puteti raspunde la un e-mail cu textul dintr-un fișier, sau de a redirecționa mesajul către un alt căsuța poștală.

Upgrade la o licență PopMonger aur și să adăugați suport cutie poștală multiple. Suport de scripting PopMonger Gold vă permite să elimine de e-mail de intrare pentru domeniile pe care le definiți, și oferă informații complete despre mesajul de intrare la program VBScript, JScript, sau PHP. Dă-te de integrare totală de baze de date pentru e-mail de intrare cu PopMonger aur.

Mach5 PopMonger regulată este gratuit. Mach5 PopMonger aur este de 39.95 dolari. Mail trimiterea de capacitate necesită Mach5 Mailer gratuit. Căsuța poștală multiple și Scripting necesită o licență PopMonger aur. Suportă Windows 2000, Windows XP, si Windows Vista. Adware și Spyware gratuit.

Requirements: Windows 2000/XP/Vista or higher, internet access

What's new in this version: Fully supports Windows Vista. Added: ESMTP support, rewrite of IMAP logic. 'Execute script', proxy configuration, and 'Register Gold' in Regular. Installs as Gold for 30 days then reverts to Regular. Fixes: 'POP before SMTP' authentication, '/' in username or password, delayed message deletion, several crash conditions, more. Full changelog at http://www.mach5.com/products/popmonger/versionhistory.php

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Mach5 PopMonger Regular on 12 Nov 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Mach5 PopMonger Regular Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review