Mailbird 2.9.16.0

Mailbird 2.9.16.0

Developer's description
Published by Contenga International, Ltd. on 14 Jan 2021

"Mailbird este un hub de productivitate de e-mail."

Cel mai frumos, rapid, și inteligent platforma de e-mail pentru Windows. Design este pus în prim plan, precum și calitatea de detaliu a interacțiunii cu aplicația. Conceptul este o experiență de e-mail amplificat, care se concentrează asupra productivității. Oamenii trebuie să folosească e-mail, Mailbird caută să ajute oamenii l folosească în modul cel mai eficient și plăcut, și punem accent pe faptul că platforma Windows. Dorim să oferim oamenilor posibilitatea construi Mailbird cu acces la aplicații inspirate de utilizatori care lucrează cu obiceiurile lor de e-mail. Mailbird ajută utilizatorii să se ocupe de astăzi excesul de informații prin ajustarea obiceiurile de e-mail a utilizatorului. Ne-am făcut un produs global, Mailbird este de e-mail pentru utilizatorii de Windows care pur și simplu funcționează. Mailbird are o abundenta de caracteristici care contează pentru modul în care vă gestionați de e-mail de zi cu zi. Unele dintre aceste caracteristici includ primul email Speed ​​Reader, în linie răspuns care organizează email-uri cu raspunsuri bine structurate, care sunt foarte bune atat pentru tine cat si persoana sau persoanele pe care le sunt email-uri. Avem, de asemenea, caracteristici rapide de productivitate de e-mail, cum ar fi Quick Compose, permițându-vă pentru a compune un e-mail chiar și atunci când Mailbird nu este fereastra activă. Previzualizare rapidă vă permite să vizualizați e-mailuri prin lovirea bara de spațiu în loc de înainte de a fi nevoie să faceți dublu clic pentru a deschide atașamentul pentru ao vizualiza. Mailbird este tot despre economisind cat mai mult din timpul tau pretios posibil îmbunătățind în același timp cum să vă gestionați de e-mail și a fluxului de lucru. Avem aplicații de mare, încât le puteți personaliza ca Google Drive, Dropbox, Evernote, chiar Facebook și mult mai mult. Mailbird continuă să evolueze în cel mai bun instrument de e-mail veți folosi vreodată, deoarece software-ul continuă să se bazeze pe noi tehnologii și inovații. Cea mai buna parte pentru cei care au mai multe conturi de e-mail diferite, este că Mailbird ca un suport client de e-mail multi-cont de sprijin pentru ambele conturi POP3 și IMAP e-mail - așa că acum nu trebuie să vă faceți griji cu privire la conectarea la diferite interfete web, doar unul care te tine concentrat. De asemenea, Mailbird acceptă mai multe limbi care este nevoie pentru un produs la nivel mondial.

Requirements: Windows 7

What's new in this version: Implemented quick preview for rtf files, improved speed at startup, improved general stability, various styling improvements

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Mailbird on 14 Jan 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Mailbird Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review