MessageExport for Outlook 3.6.3

MessageExport for Outlook 3.6.3

Developer's description
Published by Encryptomatic LLC on 22 May 2020

"Export Outlook e-mail pentru a PDF, alte formate."

A face Microsoft Outlook mai bine! MessageExport de Encryptomatic LLC este proiectat pentru oricine care are nevoie pentru a exporta mesaje e-mail de la Microsoft Outlook pentru a .PDF, HTML, .msg, .mht, .odt, .eml, .csv, .txt, jpg, un add-on. gif, tif și alte formate de fișiere. Se extinde capacitatea Microsoft Outlook pentru a exporta mesaje e-mail la formate diferite, în moduri diferite. Se poate aplica o schema de numire personalizat pentru fișierele exportate, copia fișiere de locatii specifice, și mai mult!

MessageExport poate copia mesaje la un dosar, locație de rețea, sau chiar bibliotecă SharePoint. Este, de asemenea, compatibil cu Symantec Enterprise Vault v8 sau 9.

Puteți de configurare personalizate profiluri de export, care poate realiza o serie de sarcini specifice care pot fi performante manual chiar acum. Configurarea rapida a profilelor de export care conțin dosarul proiectului de localizare și de formatare preferințele. Când proiectul este terminat, pur și simplu șterge profilul, dacă doriți.

MessageExport, de asemenea, vă permite să export în masă și de a converti mesajele de e-mail și de fișiere extract attachments.With MessageExport, puteți converti mai multe e-mailuri Outlook într-un singur fișier PDF. Puteți converti, de asemenea, mai multe tipuri de atașament, ca parte a imaginii PDF.

MessageExport include o funcție de timer care va rula un profil select export pe un anumit dosar. Atunci când sunt combinate cu reguli Outlook lui, posibilitățile sunt nelimitate. Aveți posibilitatea să utilizați-l pentru backup automat e-mailuri importante, sau de a converti automat mesajele în format PDF și să le copiați într-un dosar.

MessageExport Funcționează cu Outlook 2003, 2007, 2010 și 2013 (ambele versiuni 64-bit și 32-bit). Descărcați o versiune de încercare gratuită MessageExport astăzi, și să-l utilizați pentru 15 zile fără risc! Achiziția dvs. este susținută de 30 zile de garanție pentru restituirea banilor necondiționat Encryptomatic LLC.

Requirements: Microsoft Outlook 2003/2007/2010/2013

What's new in this version: Major Update

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested MessageExport for Outlook on 21 Sep 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
MessageExport for Outlook Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review