FTP
Auto FTP Professional 4.8

Auto FTP Professional 4.8

Developer's description
Published by PrimaSoft PC on 19 Jun 2014
 • Size

  4.91 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $50 Buy full version
 • Updated

  19 Jun 2014
 • Downloads

  362 (1 last week)

"Client FTP automat cu scheduler flexibil."

AutoFTP Professional este un client de transfer de fișiere pentru Windows. AutoFTP Pro vă ajută să automatizați transferuri de fișiere între calculatorul dumneavoastră și servere FTP. Pentru novice, interfata intuitiva si caracteristicile software-ul face mai ușor de configurat și de utilizat. Pentru utilizator de putere AutoFTP Professional oferă simplitatea de vrajitori care fac ușor de configurat și de a folosi transferuri de fișiere complexe și automate.
Transferuri Auto: Puteți programa transferuri auto-recurente pentru orice data și ora viitoare.
Transfer Seturi: Puteți alege orice număr de fișiere de pe orice site FTP sau computerul local, de la diferite directoare, pentru a descărca sau încărca. Puteți programa seturile de transfer de încărcare / descărcare pentru orice viitoare data / ora.
Auto Dial / Conectare: Auto FTP Pro poate apela în mod automat, se conecteze la Internet, încărca și / sau descărca fișiere și, în final deconectați.
Template-uri flexibile: Rezultatele de sarcini consumatoare de timp sau procese repetitive te poate salva în șabloane. Puteți salva următoarele setări de template-uri: seturi de transfer de fișiere (pentru a descărca sau încărca de pe orice site FTP sau computerul local), sesiuni de transfer.
Mod de fundal: AutoFTP Pro poate rămâne invizibil în timp ce transferul de fișiere, astfel că nu va deranja alte munca ta.
Windows File Explorer: Windows File Explorer-ca interfata cu meniuri pop-up și suport drag-and-drop, astfel vă veți simți ca acasă.
Caracteristici suplimentare: asistent vă va ghida prin procesul de încărcare, descărcare și de planificare. Nu este nevoie să învețe script-uri. Suport pentru metacaractere. Jurnalul de activitate.

Requirements: 16MB Ram

What's new in this version: new help system

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Auto FTP Professional on 19 Jun 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Auto FTP Professional Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review