ActiveURLs Check&Get - Web-Monitor, Bookmark Manager and Web-Page Archiver 3.4.0.11

ActiveURLs Check&Get - Web-Monitor, Bookmark Manager and Web-Page Archiver 3.4.0.11

Developer's description
Published by ActiveURLs on 13 Mar 2013
 • Size

  7.12 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $39.95 Buy full version
 • Updated

  13 Mar 2013
 • Downloads

  703 (1 last week)

"Web-Monitor, Manager de marcaje, Archiver Web."

Sosire & Primești este un Manager de marcaje puternic, Change Monitor Web, Web Capture Tool si pagina web Archiver. Acesta gestionează marcajele browser-ului, face vizite regulate spre site-uri web pentru a căuta schimbări, și preia și scoate în evidență conținutul schimbat.

De fiecare dată Sosire & Primești detectează schimbările într-un site web care este de monitorizare, programul surprinde automat pagina web, scoate în evidență modificările și vă poate anunța de schimbari prin e-mail. Alternativ, programul poate oferi o fereastră de alertă pop-up, sau a reda un fișier sunet pentru a vă avertiza în legătură cu schimbarea.

Cu browser-ul său intern, Check & Get vă permite să se uite la paginile dvs. de web salvate, chiar și atunci când nu sunteți conectat la Internet sau pagina nu mai exista pe Web. Puteți folosi caracteristica de salvare automată a programului pentru a colecta instantanee de versiunile anterioare ale paginilor web, permițându-vă să studieze și documenta schimbările în site-uri web-a lungul timpului.

Sosire & Primești are, built-in functii puternice de management marcaj. Puteți căuta în marcajele de numele lor, descrieri, sau cuvinte cheie. Liste de URL-uri pot fi importate din orice browser sau document Office, și adaugata la semnele tale. Verifica si curata-te duplicat marcaje și elimina link-urile inactive, astfel încât lista de site-uri web este mereu proaspăt și exacte. Puteți transforma lista de marcaje într-un număr nelimitat de colecții, și programul de căutări web de colectare.

Sosire & Primești funcționează cu Internet Explorer, Firefox, Mozilla, Opera, și cele mai populare browsere pentru Windows, permițându-vă să deschideți marcaje, precum și de import, export, si le sincroniza.

Fie că sunteți un om de afaceri care are nevoie să știe ce se schimbă prețul de concurenții dumneavoastră s-au făcut în cataloagele lor on-line, un cercetator care are nevoie pentru a fi alertat atunci cand continutul site-ului web a schimbat, un student care urmărește o poveste de știri de ultimă oră, sau un utilizator de start care vrea să vadă ce echipa lui sau ei favorit de sport sau star de la Hollywood este de a face, Sosire si Ia are instrumentele de care aveți nevoie.

Requirements: no special requirements

What's new in this version: * “Web-Filtering” features added.. The unique "Select and Ignore" technology allows you easily set-up the filters. Ignore the advertisements, date/time, visitor counts, etc. a snap. * “Keyword Monitoring” feature; * The “Report of Changes” allows you to quick view the changes on web-page at a glance. * A lot of other features and enhancements of software...

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ActiveURLs Check&Get - Web-Monitor, Bookmark Manager and Web-Page Archiver on 13 Mar 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ActiveURLs Check&Get - Web-Monitor, Bookmark Manager and Web-Page Archiver Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2/5 (1 votes)
Medium
Your rating
Your review