LeechBlock for Firefox 1.6.4

LeechBlock for Firefox 1.6.4

Developer's description
Published by James Anderson on 3 Apr 2024
 • Size

  415.49 KB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $5.00
 • Updated

  3 Apr 2024
 • Downloads

  655 (1 last week)

"Proiectat pentru a bloca site-urile care consumă timp."

(Știi: cele care se rimă cu "Cubul albastru", "Space Hook", "Sticky Media", "Quitter" și altele asemenea). Tot ce trebuie să faci sunt specificați site-urile care trebuie blocate și când să le blocați.

Puteți specifica până la șase seturi de site-uri care pot fi blocate, cu câte ori și zile diferite pentru fiecare set. Puteți interzice site-urile în anumite perioade de timp (de exemplu, între orele 9:00 și 17:00), după o limită de timp (de exemplu, 10 minute în fiecare oră) sau cu o combinație de perioade de timp și o limită de timp (de exemplu, 10 minute în fiecare oră între 9:00 și 17:00). Cu caracteristica de blocare, puteți bloca imediat site-urile pentru o anumită durată. De asemenea, puteți seta o parolă sau un cod de acces aleatoriu pentru opțiunile LeechBlock, doar pentru a vă încetini în momente de slăbiciune!

Site-urile de blocat pot fi specificate utilizând metacaractere (de exemplu, * .somesite.com) și excepții (de exemplu, + allowme.somesite.com).

LeechBlock urmărește, de asemenea, durata totală petrecută în navigarea pe site-urile din fiecare set de blocuri.

Notă importantă # 1: LeechBlock nu este proiectat pentru control parental sau pentru blocarea conținutului ofensator. Vă recomandăm să nu încercați să o utilizați în aceste scopuri.

Notă importantă # 2: Deși LeechBlock vă împiedică să navigați pe site-uri (la momentele specificate), este posibil ca browserul dvs. Firefox să se conecteze pe scurt la aceste site-uri (astfel încât, de exemplu, adresa IP poate fi înregistrată de site-ul blocat). Dacă doriți să împiedicați o astfel de conexiune, trebuie să utilizați o metodă de blocare la nivel inferior (de ex., Instalați și configurați un manager de fișiere HOSTS, cum ar fi HostsMan).

Caracteristica parolei nu este destinată în scopuri de securitate, ci doar pentru a face mai dificilă ocolirea blocării în grabă, pentru a vă întârzia doar suficient timp pentru ca motivul / conștiința dvs. să vă înlăture controlul de la instinctul dvs. de bază! Deci, o parolă lungă, dar memorabilă va fi cea mai eficientă. Alternativ, încercați una dintre opțiunile de cod aleator de acces.

Rețineți că, în mod prestabilit, timpul petrecut pe un site este calculat prin însumarea timpului în care paginile de pe site se concentrează în browser, și nu pe timpul încărcării acestor pagini în browser. (Puteți schimba acest comportament implicit prin intermediul opțiunilor.)

cerinţe:
- Funcționează cu Firefox 38.0 - 50. *

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested LeechBlock for Firefox on 3 Apr 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
LeechBlock for Firefox Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2/5 (1 votes)
Medium
Your rating
Your review