BitTorrent Sync 2.7.0 (1366)

BitTorrent Sync 2.7.0 (1366)

Developer's description
Published by BitTorrent, Inc. on 14 May 2020
 • Size

  23.32 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $59.99
 • Updated

  14 May 2020
 • Downloads

  1,510 (1 last week)

"Permiteți accesul direct la aparat la aparat."

Cum functioneaza
Sincronizarea instala pe toate dispozitivele pe care doriți să le distribuiți. Tu ???? T nevoie de donâ pentru a crea un cont pentru a începe.

Pasul 1 - Adăugați un dosar pentru a sincroniza
Atunci când adăugați un dosar pentru a sincroniza, un set de numai în citire și citește tastele / scriere în folderul sunt create. Aceste chei pot fi apoi partajate cu alte dispozitive.

Pasul 2 - Distribuiți dosarul
Tastele sunt partajate cu alte persoane sau dispozitiv folosind una dintre cele trei metode; un link HTTPS clickable care reprezintă cheia poate fi trimisă prin e-mail sau chat-ul, un cod QR poate fi prezentat pentru un dispozitiv mobil pentru a scana, sau una dintre cheile pot fi introduse direct pe un alt dispozitiv.
În cazul în care schimbul de un folder utilizând o conexiune HTTPS, cheia poate fi protejată prin solicitarea de aprobare expeditor și setarea link-ul de expirare de timp și / sau numărul de utilizări.

Pasul 3 - dispozitive devin colegi
Odată ce un director este adăugat la Sync, încearcă imediat să descopere alte dispozitive care au un dosar cu aceeași cheie. Sincronizarea găsește cu ușurință alte dispozitive utilizând mai multe metode. De asemenea, ea permite sincronizarea pentru a lucra la o rețea privată care nu este conectat la Internet.
Aceste metode includ contactarea adreselor IP definite de utilizator, cauta pe rețeaua locală, folosind tabelul hash distribuite (DHT), în mod automat înregistrarea cu un Sync-specific tracker BitTorrent, și folosind un server de releu. În timp ce dispozitivele devenind colegii este o activitate automatizata, toate aceste metode pot fi activate / dezactivate de către utilizator.

Pasul 4 - Dispozitive determina ce să sincronizați
Dupa doua sau mai multe dispozitive confirma faptul că acestea au același dosar pentru a sincroniza, conținutul dosarului sunt comparate între toți colegii. Pentru a face acest lucru, colegii informează reciproc cu privire la conținutul său folder. Fiecare dispozitiv este apoi capabil de a determina dacă acesta are nevoie de actualizări în dosarul său. Fișierele care trebuie să fie transferate sunt plasate în coada sa. Sincronizarea este apoi gata pentru a descărca fișiere de la colegii săi.

Pasul 5 - Fișierele sunt transferate în mod direct între colegi
Fiecare fișier conținut într-un dosar de sincronizare are un torrent asociat și este rupt în bucăți mici înainte de a fi transferat. Utilizând protocolul BitTorrent, acest protocol permite dispozitivelor să primească bucăți de fișiere de la orice mod simultan la egal la egal. A este partajat un folder cu mai multe dispozitive, fișierele sunt transferate mai repede. În timp ce viteza nu este vizibil utilizatorului, vitezele accelerate vor fi vizibile.
piese de fișiere sunt AES-128 criptate când sunt în tranzit. Ele sunt apoi decriptate și reasamblate atunci când ajung la destinație.
bucăți de fișiere să ia cea mai scurtă și mai rapidă cale de a obține de la un dispozitiv la altul. Transferul de fișiere pe o rețea locală este cel mai adesea cel mai rapid, în timp ce folosind serverul de releu pentru a ajunge la un dispozitiv de până la jumătate din întreaga lume este adesea cel mai lent. Acest lucru este diferit de serviciile de cloud, care trebuie să trimită fișiere prin intermediul centrelor de date centralizate.

Pasul 6 - Dosarele sunt păstrate în sincronizare
Atunci când conținutul într-un folder modificări, sincronizare informează imediat colegii modificărilor. Conținutul folderului sunt comparate în mod continuu și fișierele sunt plasate în coada de așteptare pentru a fi transferat.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested BitTorrent Sync on 14 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
BitTorrent Sync Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review