Chicken Invaders 2 Christmas Edition 2.90

Chicken Invaders 2 Christmas Edition 2.90

Developer's description
Published by InterAction studios on 14 Nov 2013

"Salvați de Crăciun de la invadarea pui!"

Puii sunt din nou cu planurile lor obișnuite de dominare a lumii, și de această dată ei a lua de Crăciun! Uita totul despre Crăciun Turcia și intensifice la pui de Crăciun în această ediție festivă a Chicken Invaders 2. Avans prin valuri de invadarea pui, evitând ouă care se încadrează și de colectare de putere-up-uri pentru a stimula foc nava ta. Arcade de acțiune rapid-paced pentru unul sau doi jucători.

În primul capitol din saga Chicken Invaders, l-ați apărat pământul împotriva unei invazii de pui intergalactice care caută răzbunare pentru oprimarea lor pământești frați. Cu toate acestea, așa cum ați fost de compensare din ultima invadatorii de pui si au fost așteaptă cu nerăbdare să-un burger de pui dublu speciale la bar Burger spațiu, amploarea reală a problemei a devenit evident: prima invazie a fost pur și simplu un precursor pentru a asalt principal de pui de ! Planul lor de master acum devine clar: de a invada fiecare planeta din sistemul solar și asigurați-vă că acesta este locuită exclusiv de pui!

A venit timpul acum pentru a nu non-stick casca de ou-respingand și de a face cea mai mare omletă care le-ați făcut vreodată cum veți continua aventura în al doilea capitol al Chicken Invaders: urmatorul val. Numai tu poti face o diferenta. Vei reuși? Va viitorul burgeri de pui fi sigur? Sau te va ajunge, ca parte a meniului într-un restaurant galactic de pui?

Requirements: Pentium 166MHz, DirectX 7.0

What's new in this version: Multilanguage release

 • Size

  9.23 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows, Other, Mac OS, Linux
 • Price

  $14.95 Buy full version

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Chicken Invaders 2 Christmas Edition on 14 Nov 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Chicken Invaders 2 Christmas Edition Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (47 votes)
Very good
Your rating
Your review