BVS Solitaire Collection 8.7

BVS Solitaire Collection 8.7

Developer's description
Published by BVS Development Corporation on 19 Mar 2023

"O colecție de 530 de jocuri solitare"

O colecție de 530 de jocuri de cărți cu mai multe caracteristici, foarte diferite pentru a juca. Veți putea învăța solitarile care nu se găsesc în altă parte.

Colecția BVS Solitaire include peste 100 de variante originale de solitaire care nu se găsesc în altă parte. Nu veți găsi atât de multe jocuri originale în alte programe. De asemenea, include toate cele mai populare jocuri de cărți Solitaire, precum Spider Solitaire, Klondike, Freecell, Covor, Patruzeci de Hoți, Monte Carlo, Solitaire rus, Grădină de flori, Golf, Cruel, Acordeon, Piramidă etc. Și puteți modifica regulile de aproape oricare dintre jocurile incluse, creând astfel propria variantă de solitaire.

Colecția BVS Solitaire vă oferă o mulțime de ecrane statistice și de notare. Verificați performanțele și progresul dvs. în jocul Solitaire și chiar publicați statistici personale pe site-ul BVS Solitaire Collection pentru a apărea în lista de top.

Dacă v-ați săturat de Klondike, consultați această colecție unică. Chiar dacă ai jucat o mulțime de solitari, aceste jocuri vor fi cu siguranță noi.

Requirements: Pentium II, 256MB RAM

What's new in this version: 5 games were added: Hunter, Indefatigable, Luckier Thirteen, Trace, Usk.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested BVS Solitaire Collection on 19 Mar 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
BVS Solitaire Collection Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (14 votes)
Medium
Your rating
Your review