Lotto Pro 8.58

Developer's description
Published by Data Solutions on 18 Apr 2018

"Alegerea cele mai bune numere de loterie pentru a juca."

Funcționează cu toate jocurile de loterie; Alege-3, Pick-4, Pick 5, Pick-6 și Pick-7 și Keno.
  
Până la data de desene pentru toate Statele Unite și Canada loterii. Desenele sunt de asemenea incluse pentru Australia, Brazilia, Belgia, Franța, Germania, Grecia, Hong Kong, Irlanda, Liechtenstein, Malaezia, Mexic, Noua Zeelandă, Singapore, Africa de Sud, Spania, Taiwan, Turcia și Marea Britanie. Desenele pot fi create pentru țările care nu sunt listate.
  
Ușor de utilizat - experți Programul va ghida prin toate funcțiile programului și ajutor online extinse este disponibilă în cazul în care aveți o întrebare.
  
Opțiune pentru număr inteligent alege numerele pentru a juca următorul pe baza statisticilor de desene anterioare. De asemenea, aveți opțiunea de a juca propriul numere favorite sau numere aleatoare.
  
Șapte grafice statistice și 4 grafice sunt incluse pentru acei jucători care preferă să ia propriile numere, mai degrabă decât să aibă program o fac pentru ei.
  
Maximizează payoffs dvs. - Peste 225 sisteme de Wheeling sunt incluse că maximiza payoffs dvs. prin mai multe hit-uri de bilete.
  
Economie de bani - o opțiune filtru elimina bilete de loterie cu numărul de combinații improbabile. Filtrele pot fi aplicate pe baza suma de numere sau numărul de numere pare și impare de pe fiecare bilet.
  
Economie de timp - Imprimă biletele direct de pe fișele de pariuri loterie. Nu este nevoie să completați fișele de pariuri de mână din nou!
  
Previne erorile - Compară biletele cu orice dată de desen și arată un rezumat de bilete cu numere câștigătoare. O opțiune este, de asemenea, inclus pentru a înregistra câștigurile.

Requirements: Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

What's new in this version: Added the new Australia Powerball game.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Lotto Pro on 18 Apr 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Lotto Pro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (61 votes)
Medium
Your rating
Your review