Need for Speed Carbon Demo

Need for Speed Carbon Demo

Developer's description
Published by EA Games on 23 Sep 2012
 • Size

  666.00 MB
 • License

  Demo
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  23 Sep 2012
 • Downloads

  60,596 (13 last week)

"Simulator de curse de mare de la EA Games."

Lupta pentru oras este câştigat în canion ca Need for Speed ​​Carbon te afunda în forma cea mai periculoasă şi plină de adrenalină de curse de strada.

Pentru prima dată într-un joc Need for Speed, echipajului şi a construi o cursa într-un război total pentru oraşul tău împotriva echipajelor rivale şi clase opuse auto. Veţi risca totul pentru a prelua cartierele rivale o strada la un moment dat.

Fiecare membru al echipajului are abilitati unice pe care le declanşează în timpul curselor de a vă oferi câştigătoare marginea peste adversarii. Apela la un blocant pentru a crea o distragere a atenţiei şi de încetinire a altor concurenti sau un cautator de a vă duce la comenzi rapide de pe pista.

Ca poliţia întoarce de căldură şi de forţa de curse la marginea oraşului, în cele din urmă trece la lupta de carbon Canyon, unde teritoriile şi reputaţiei pot fi pierdute la fiecare curbă periculoasă.

Folosiţi-vă creativitatea pentru a proiecta masini echipajului dumneavoastră cu Autoscuplt nou şi revoluţionar? Instrumentul de particularizare maşină care vă oferă puterea de a transforma fiecare vehicul în maşina care le-aţi dorit dintotdeauna. Reprezinta clasa de masina, echipajului tău, şi străzile dumneavoastră în Need for Speed ​​Carbon, următoarea revoluţie în jocurile de curse.

- Survive Canyon: Lăsaţi în stradă pentru a lupta şefii rival în canioane în afara centrului urban. Toate nou-Duel Canyon şi moduri de curse Drift sunt testul suprem de aptitudini şi a nervilor, în cazul în care o întorsătură greşită ar putea costa mai mult decât cursa.
- City este deosebită pentru obţinerea: Cursa pentru controlul oraşului bloc cu bloc, prin luarea în jos echipele rivale pe terenul lor, invinge apoi liderii lor de echipaj în viaţă sau de moarte, în curse de carbon Canyon.
- Personaliza masina ta de vis: Autosculpt nou şi revoluţionar? Instrumentul de particularizare masina iti da puterea de a proiecta şi transforma maşina în orice mod imaginabil.
- Reprezinta o clasa: Afiliere tuner, musculare american, sau clase de maşini exotice şi dovedi o dată şi pentru toţi cei care fac cel mai bun set de roti. Un model de fizica nou face ca fiecare masina se ocupe şi de a conduce în mod diferit.
- Construiţi echipajului: alege strategic membrii echipajului şi de a folosi abilităţile lor pe drum şi în garaj pentru a vă ajuta să câştige curse şi personaliza masinile voastre. Desemneze un membru al echipajului ca o WingMan şi să declanşeze talentul său deosebit de a elimina rivalii.
- Peste 50 de Real-World Autovehicule Autorizati [Confirmare # este corect]: Fiecare masina este tuneable astfel încât să puteţi personaliza aspectul lor şi de performanţă pentru a se potrivi echipajului tău.

Aveti nevoie de for Speed ​​Carbon va fi disponibil pentru Xbox 360, PlayStation 3 şi Wii, precum PlayStation 2, Xbox, Nintendo GameCube, Nintendo DS, Game Boy Advance, PSP, PC şi mobil.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Need for Speed Carbon for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (890 votes)
Very good
Your rating
Your review