Chinese Checkers 1.10.0

Chinese Checkers 1.10.0

Developer's description
Published by Novel Games Limited on 22 Feb 2019
 • Size

  0.64 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  22 Feb 2019
 • Downloads

  10,849 (1 last week)

"Conquer inamicul de baza cu piesele tale!"

Challenge mintea ta și să încerce diferite strategii în timp ce lupta cu calculatorul în acest joc tradițional de bord! Obiectivul tau este de a muta toate bilele pentru a baza de inamic înainte de adversarul tău face acest lucru. Când începe jocul, vi se va administra o tablă de șah în formă de hexagrama, iar placa este împărțit în 6 baze de culori diferite. Cele 10 bilele albastre de pe partea ta sunt plasate în zona de albastru, în timp ce cele 10 piese verzi ale computerului se află în baza de verde. Tu si calculatorul va lua pe rând pentru a face miscarile. În timpul randul tau, puteți să faceți clic pentru a muta una din piesele tale la un spatiu gol adiacent, sau sari peste alte piese pentru hamei consecutive. Distanța dintre un salt depinde de numărul de locuri goale între piesa de mișcare și piesa țintă. De exemplu, în cazul în care nici un loc gol este situat între piesă în mișcare și o altă parte, atunci piesa în mișcare pot fi mutate în primul spațiu gol după cealaltă piesă pe aceeași linie dreaptă; și atunci când un loc gol este situat între piesă în mișcare și o altă parte, piesa de sărituri pot fi mutate în al doilea spațiu gol după cealaltă piesă pe aceeași linie dreaptă. Rețineți că o piesă nu se poate termina mutarea pe cel mai de sus de 4 rânduri de altele decât propria sa sau baza de țintă baze, dar poate sări la ea și sari din ea imediat. Spoturile disponibile circulație a sunt evidențiate în roșu atunci când este selectată o marmură. Când ați terminat de a face miscarile, faceți clic pe piesa sa mutat din nou, iar computerul va începe să ia rândul său. Continuarea procesului până când s-au declarat victoria; Feriți-vă de mișcări agresive ale computerului sau vei pierde!

Requirements: Adobe AIR runtime 2.5

What's new in this version: Updated so that the losing player needs to finish to determine the number of extra steps needed

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Chinese Checkers on 31 Aug 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Chinese Checkers Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (13 votes)
Good
Your rating
Your review