USB over Network 6.0.1

USB over Network 6.0.1

Developer's description
Published by FabulaTech on 25 Dec 2019
 • Size

  27.42 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $149.95 Buy full version
 • Updated

  25 Dec 2019
 • Downloads

  2,434 (1 last week)

"Împărtășește dispozitive USB peste un LAN sau Internet"

Puteți partaja cu ușurință o unitate USB sau o imprimantă într-o rețea. Dar de ce nu se poate împărtăși tot restul de dispozitive USB la fel de ușor? Instrumente de laborator, scanere, camere video, cititoare de carduri, scanere de coduri de bare, PDA-uri, chei USB și altele sunt de obicei considerate a fi non-partajabile. Astfel, în mod normal, aveți nevoie pentru a muta dispozitivele USB de la un calculator la altul. Uneori, însă, acest lucru nu este o sarcină ușoară, mai ales atunci când aveți nevoie să folosiți un dispozitiv care se află fizic în altă clădire sau chiar un alt oraș. USB este interfata standard utilizat de cele mai multe dispozitive informatice moderne de astăzi. Dar, USB a fost conceput pentru a conecta periferice electronice doar la un singur calculator. Anterior, singura modalitate de a partaja un dispozitiv non-partajabile a fost de a cumpăra un switch hardware scump USB. Un switch hardware ocupă spațiu, consumă energie și este de multe ori destul de costisitoare.

USB peste Network este o soluție software revoluționară de la FabulaTech. Nu este nevoie pentru a trece dispozitivele de la un computer la altul, și nu este nevoie pentru a cumpara hardware switch-uri scumpe. Puteți accesa un dispozitiv USB conectat la un computer la distanță la computer printr-o rețea LAN sau Internet ca în cazul în care au fost fizic conectat la PC-ul propriu.

Programul constă dintr-un "server" si un "client". Tu ar trebui să instalați serverul de pe calculator la care dispozitivul pe care doriți să partajați este conectat fizic. Puteți instala Clientul pe toate PC-urile de la care aveți nevoie pentru a accesa dispozitivul partajat. USB fata de rețea este ușor de instalat și de a folosi. Acesta sprijină o gamă largă de dispozitive USB. Programul nu are nevoie de nici cunoștințe speciale și instalează cu ușurință direct din cutie. Partaja dispozitivul USB, fără riscul de a pierde-l! Accesul la instrumentele de la distanță, fără a părăsi scaunul tău!

Requirements: none

What's new in this version: - Fixed bugs with SSL trusted authority certificate, callback reconnection, connection to License Server and some devices.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested USB over Network on 25 Dec 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
USB over Network Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (6 votes)
Medium
Your rating
Your review