Access RS232 devices over Bluetooth 6.0B

Access RS232 devices over Bluetooth 6.0B

Developer's description
Published by Bill Production on 11 Oct 2016

"Dispozitivele de acces RS232 peste Bluetooth"

BlueConsole este un adaptor serial Bluetooth care oferă adevărata acces fără fir Bluetooth la porturi RS232 convenționale. Folosind BlueConsole cu Bill-redirect Software, permite dispozitiv BlueConsole Bluetooth RS232 pentru a comunica cu aplicațiile Windows. Acest lucru permite ca informațiile să fie introduse direct în programele Windows ca în cazul în care acesta a fost introdus în utilizarea tastaturii. Date de intrare seriale direct în Excel și programe POS. Este extrem de ușor de utilizat și de încredere de 100%.
Intrări de date de la orice dispozitiv RS232, Foarte usor de folosit - un ecran, un minut set-up (suport gratuit), 100% corecte și de 100% de încredere, de control cu ​​mai multe BlueConsole pe același computer, adauga intrarile de la tastatura, dacă este necesar, pentru a automatiza de date intrare, Suporta protecție cu parolă de set-upfiles, complet compatibil cu orice PC sau laptop, parsarea de date sofisticate și filtrare
Inserare macro apăsare de tastă avansată înainte și după datele, Data și ora ștampilarea de date seriale, puternic DDE (Dynamic Data Exchange) suport pentru Microsoft Excel, opțional de logare fișier pe disc de date seriale, Full 2-way I serial / O pentru a trimite date și comenzi la dispozitivele seriale ... Nu programare necesar!

Requirements: Windows X

What's new in this version: Support BlueConsole Bluetooth RS232

 • Updated

  11 Oct 2016
 • Downloads

  534 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Access RS232 devices over Bluetooth on 11 Oct 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Access RS232 devices over Bluetooth Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (5 votes)
Poor
Your rating
Your review