Redirect serial port RS232 to Keyboard 6.0B

Redirect serial port RS232 to Keyboard 6.0B

Developer's description
Published by Bill Production on 31 Aug 2018

"Redirecționa Port serial RS232 pentru tastatura pană"

BillRedirect software Wedge Serial permite port serial RS232 scanere de coduri de bare, RFID, bandă magnetică sau orice alte dispozitive pentru a comunica cu aplicațiile Windows. Acest lucru permite ca informațiile să fie introduse direct în programele Windows ca și în cazul în care a fost introdus în folosind tastatura. Introducere de date seriale direct în Excel și POS programe. Este extrem de ușor de utilizat și de 100% datele reliable.Inputs din orice scaner RS232 decodat coduri de bare, RFID ... Foarte usor de folosit - un ecran, un minut set-up (suport gratuit). 100% corecte și de 100% de încredere. Suporta multi serial COM port RS-232 de pe același calculator. Adauga intrarile de la tastatura, dacă este necesar, pentru a automatiza de introducere de date. Sprijină protecția prin parolă de set-up fișiere. Complet compatibil cu orice PC sau laptop.
Date sofisticate parsarea și filtrare. Introducerea avansat macro apăsare de tastă înainte și după datele. Data și ora ștampilarea de date seriale. Puternic DDE (Dynamic Data Exchange), suport Microsoft Excel. Fișier pe disc opțional de logare de date seriale. Full 2-way serial I / O pentru a trimite date și comenzi de la dispozitivele seriale ... OPOS compatibile / OLE POS la cerere. Nici o programare sau hardware suplimentar necesar!

Requirements: Windows X

 • Updated

  31 Aug 2018
 • Downloads

  494 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Redirect serial port RS232 to Keyboard on 31 Aug 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Redirect serial port RS232 to Keyboard Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (1 votes)
Poor
Your rating
Your review