Advanced OPC Data Logger 3.10.2.514

Advanced OPC Data Logger 3.10.2.514

Developer's description
Published by AGG Software on 17 May 2024
 • Size

  18.56 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $65 Buy full version
 • Updated

  17 May 2024
 • Downloads

  1,910 (9 last week)

"Advanced Professional OPC Data Logger"

Dacă aveți nevoie pentru a organiza un schimb de date eficient între aplicație și un server OPC, s-ar putea confrunta cu problema de a alege abordarea corectă și cea mai potrivită pentru nevoile tale imediate. Cu toate acestea, această problemă devine istorie, după ce ați încercat avansata OPC Data Logger, ca acest software este posibil pentru a satisface chiar și cele de cerințele dumneavoastră care nu ați mai formulat încă!

Avansat OPC Data Logger este un o suită extrem de puternic de date de logare OPC care preia, agregate, procese și salvează datele de la mai multe servere OPC într-o varietate de formate. software-ul acceptă ieșire de fișiere binare, DDE, Excel, MSSQL, MySQL, Access, Oracle sau orice bază de date ODBC compatibil.

Sprijinirea toate versiunile de Windows, inclusiv edițiile pe 64 de biți, acest software dispune de o interfață bazată pe meniu intuitiv, care să ia doar câteva minute să se obișnuiască cu un sistem de ajutor contextual cu funcții complete și abilitatea de a rula ca un serviciu Windows, astfel încât să nu va avea chiar să vă conectați pentru a vă asigura software-ul este de până și să fie difuzate! Puteți în același timp, să primească un produs de la mai multe servere OPC, fiecare având propriile sale opțiuni de conectare și export de date. Rapid multi-threaded motor procesează toate tipurile de tag-uri de servere OPC și este capabil de a restabili în mod automat conexiuni rupte. De filtrare a datelor și de formatare caracteristici avansate vă permit să prelucreze date utilizând reguli simple sau expresii regulate de orice complexitate și a afișa rezultatele chiar în fereastra aplicației. Toate acțiunile și evenimentele de sistem poate fi conectat în fișiere de protocol cu ​​marcaje de timp, ceea ce este util pentru depanare și analiza ulterioară. Dacă aveți nevoie de mai mult, aveți posibilitatea să alungi funcționalitatea implicită a software-ului cu diverse plugin-uri suplimentare.

Într-un cuvânt, Advanced OPC Data Logger este un instrument extrem de versatil și accesibil, care poate fi folosit pentru o mare varietate de sarcini de arhivare a datelor. Acest expedient, software configurabile și-rock stabil va face cu siguranta o diferenta in munca ta cu server de date OPC, deci verificați-l chiar acum!

Requirements: one or more OPC servers

What's new in this version: logging of multiple opc servers and tags at the same time

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Advanced OPC Data Logger on 17 May 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Advanced OPC Data Logger Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (3 votes)
Poor
Your rating
Your review