Throttle 8.3.7.2022a

Throttle 8.3.7.2022a

Developer's description
Published by PGWARE LLC on 23 Feb 2024
 • Size

  5.12 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $19.30 Buy full version
 • Updated

  23 Feb 2024
 • Downloads

  12,846 (105 last week)

"Asigurați-viteza la internet de 200 la sută mai repede."

Throttle upgrade instantaneu computer și modem pentru a descărca fișiere mai rapid, naviga pe web mai rapid și să joace jocuri fara lag. Daca te-ai saturat de navigarea pe Web și paginile de luat pentru totdeauna pentru a încărca sau doriți să descărcați fișiere mari mai repede, Throttle poate crește instantaneu viteza de internet ta. Throttle este una dintre cele mai bune produse software de accelerare la internet și funcționează cu cablu, DSL, U-un vers, Fios, dial-up, prin satelit și telefon mobil (2G / 3G / 4G) tipurile de conexiune la internet. Puteți să vă faceți upgrade cu ușurință conexiune la internet, fără a fi nevoie să plătească taxe suplimentare lunare de ISP-ul dvs., folosind accelerație. Throttle este foarte sigur de utilizat și face mai multe de registru și de sistem modificări de Windows pentru a crește performanța modemului și viteza de internet; acest lucru vă permite să navigați pe Web mai rapidă, descărca fișiere mai rapid și să joace jocuri fara lag. Aceste schimbări de durată la computer și modem îmbunătățește modul în care pachetele mari de date sunt trimise între computer și serverele, se reduce latența între calculator și serverele dumneavoastră, și modul în care Internet Explorer descarcă simultan imagini și fișiere. Cu Throttle internet va deveni mult mai rapid și schimbările pe care le face pe computer sunt complet sigure și permanent. Throttle creste instantaneu viteza de internet și imediat vă economisește bani. Throttle vă permite să profite de un internet mai rapid, fără a fi nevoie să plătească taxe suplimentare lunare de ISP-ul dvs. pentru un pachet de internet mai scump; încercați software-ul nostru accelerație și de a crește instantaneu viteza puteți descărca fișiere, naviga pe web și să joace jocuri online. Throttle face mai multe modificări registry Windows pentru a îmbunătăți modul în care pachetele de rețea sunt transmise și primite, vom crește dimensiunile de buffer care permite ca datele să fie transmise și prelucrate mai rapid de pe computer, permițând jocuri, navigarea pe web și descărcarea de fișiere pentru a lucra mult mai repede.

Requirements: Pentium 90+ Mhz or Compatible

What's new in this version: Fixed false positive virus warnings the installer and application would present with some antivirus software.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Throttle on 23 Feb 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Throttle Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1.5/5 (15 votes)
Poor
Your rating
Your review