myPhoneDesktop 1.8.4

myPhoneDesktop 1.8.4

Developer's description
Published by jProductivity, LLC on 2 Mar 2015
 • Size

  27.58 MB
 • License

  Commercial
 • OS

  Windows, Unix, Mac OS, Linux
 • Updated

  2 Mar 2015
 • Downloads

  510 (1 last week)

"Apela orice telefon din orice aplicatie sau un browser Web"

Aţi încercat vreodată să scrieţi un SMS lungi pe iPhone-ul dvs.? Cum despre introducând un URL lung în cazul în care chiar şi o singură greşeală ar face inutilizabil? Ce despre tastarea unui jumatate de pagina de note?Cea mai scurtă cale de a finaliza o sarcina este de obicei cel mai confortabil mod. Deci, să continue să lucreze pe desktop, cu confortul de o tastatură completă, şi de a folosi myPhoneDesktop pentru a trimite informaţii la iPhone sau iPod Touch.CE ESTE MYPHONEDESKTOP?---------------------------------------------myPhoneDesktop oferă o modalitate simplă şi eficientă de a lucra cu iPhone sau iPod Touch direct de pe desktop. Fie ca aveti nevoie pentru a face un apel telefonic, trimite un SMS lungi, copia o cantitate mare de text, trimite un lung şi complicat la URL-ul Rescrie, sau magazin de o imagine de pe iPhone, myPhoneDesktop simplifică fluxul de lucru.CARACTERISTICI---------------------------------------------â? ¢ apela orice număr de telefon din orice aplicaţie sau un browser Webâ? ¢? Trimite URL complicat cu Mapa???? de localizare, sau traseul de la iPhone-ul în câteva secundeâ? ¢? simplifica trimiterea unui SMS lungi de la un prieten, coleg sau un client direct de la desktop-ul tauâ? ¢ Adu-ti notele sau orice sumă de text cu tine în câteva secundeâ? ¢ Trimite imagini sau fotografii la iPhone-ul de la orice aplicaţie sau un browser Web-------------------------------------------------- -----------------------CE AR Vreau să folosesc MYPHONEDESKTOP?-------------------------------------------------- -----------------------Cu myPhoneDesktop, aveţi posibilitatea să trimiteţi conţinut de rapid de la desktop la iPhone. Fie că doriţi să trimiteţi un mesaj lung URL-ul Google Map la un prieten, sau un text la un coleg de afaceri, sau de o fotografie a iPhone, myPhoneDesktop face uşor.myPhoneDesktop face iPhone-ul o extensie a desktop-ul dvs. de a le face lucreze perfect împreună. Dacă puteţi să-l copiaţi, puteţi trimite la iPhone. Utilizarea confortul de Mac-ul sau tastatura completă PC-ul, puteţi trimite mesaje SMS, note, sau orice altceva ce se poate tasta. Şi în momente, ea va fi pe iPhone sau iPod Touch.

Requirements: Java 1.6 (or later) virtual machine

What's new in this version: What's New in myPhoneDesktop v1.8.4 iPhone, iPad, iPod touch - Fixed: crash when executing some Additional Actions iDevice, Desktop and Web Client - New: Ability to open geographical locations in the TomTom app for iPhone Desktop Client - New: Ability to adjust font size for editors (using the editorFontSize property in the application.ini file) Requires FREE myPhoneDesktop multi-platform application (Mac, Windows, Linux or Web Client) Install for your platform: Install for your platform: * iPhone, iPad and iPod touch: http://itunes.apple.com/us/app/jproductivity-llc/id352226779?mt=8 * Mac OS X: http://www.myphonedesktop.com/dwn/myPhoneDesktop_macos_1_8_4.dmg * Windows: http://www.myphonedesktop.com/dwn/myPhoneDesktop_windows_1_8_4.exe * Linux: http://www.myphonedesktop.com/dwn/myPhoneDesktop_unix_1_8_4.sh

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested myPhoneDesktop on 5 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
myPhoneDesktop Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (3 votes)
Excellent
Your rating
Your review