WirelessMon 5.0.1001

WirelessMon 5.0.1001

Developer's description
Published by PassMark Software on 28 May 2020

"Detect, monitorizarea si harta rețele fără fir."

WirelessMon 2.0 permite o persoană pentru a detecta și monitoriza puncte de acces (AP) pe orice rețea fără fir (WiFi) în raza de acțiune. Programul oferă informații substanțiale cu privire la fiecare SSID-ul se localizează, inclusiv dacă AP este sigur (sau nu) și disponibilitatea sa de utilizare.

Un "canal de utilizare" diagramă în direct oferă informații cu privire la nivelul de trafic pentru fiecare canal disponibil. Aceste informații vor ajuta administratorii de retea de canale, indicând că ar putea fi folosite pentru a reduce interferențele și de a îmbunătăți continuu.

Utilizatorii Professional Edition va avea bonus suplimentar de a fi capabil de a genera "hărți de acoperire", bazat pe puterea semnalului de toate AP detectate. Pentru a utiliza această funcție, utilizatorii au nevoie pentru a importa o hartă creată de către o altă aplicație (de exemplu, scanare). Odată ce harta este încărcat, utilizatorii pot fie complot puncte manual pe harta, sau de a folosi un sistem de poziționare globală (GPS) dispozitiv. Dacă este făcută manual, utilizatorul selectează un punct de pe hartă și programul stochează automat informații cu privire la fiecare AP poate detecta acolo. Utilizatorii GPS trebuie să stabilească două puncte de referință, atunci ei pot lăsa la program pentru a detecta localizarea lor pe hartă și stoca informațiile AP pentru fiecare punct.

Administratorilor de retea, utilizatorii de laptop și wardrivers vor găsi toate WirelessMon 2.0 pentru a fi instrumentul perfect pentru cerințele lor de rețea fără fir.

Requirements: 64 MB RAM, 3 MB of disk space, compatible 802.11 wireless adapter(s).

What's new in this version: Added support to display when a network is 802.11AC Increased size of "Select AP" dialog window Decreased memory use when saving a signal strength image Fixed a display/synchronisation issue with the access point list Improved information element processing

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested WirelessMon on 28 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
WirelessMon Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review