Free Website Monitoring Software 4.5.0.2

Free Website Monitoring Software 4.5.0.2

Developer's description
Published by Back link checker on 30 Mar 2011

"Verificați software-ul online / offline"

Utilitarul gratuit de monitorizare a site-ului web vă avertizează de la toate problemele legate de rețea, cum ar fi eșecul conexiunii, gazda nu a fost găsită, pagina nu este afișată, lățimea de bandă scăzută etc. Detalii. Software-ul gratuit de monitorizare a site-urilor web creează cu ușurință înregistrări cu toate informațiile despre starea curentă a site-ului web, cum ar fi numele gazdei, ora, metoda, portul, procesul, detaliile serverului etc. protocoale, server web etc. Software-ul gratuit de monitorizare a site-ului web afișează rapoarte de eroare prin trimiterea de SMS-uri, e-mailuri, alarmă sonoră, rulați un program întrerupt și alte modalități similare. Programul de observare a performanței serverului web este proiectat și dezvoltat exclusiv pentru a monitoriza mai multe site-uri web în același timp. Software-ul gratuit de monitorizare a site-urilor permite utilizatorilor să treacă cu ușurință de la modul principal la modul de monitorizare avansat pentru a măsura starea curentă a site-ului web. Următoarea aplicație de urmărire a perioadei de inactivitate a serverului și examinează site-urile web care prezintă poziția de lucru pe WWW la intervale de timp regulate. Programul gratuit de monitorizare a site-urilor web acceptă în totalitate toate protocoalele serverului web, inclusiv POP3, HTTP, SMTP, FTP, IMAP, HTTPS și multe altele. Instrumentul performant de verificare a performanței site-ului web furnizează o GUI ușoară pentru utilizator, care ajută utilizatorii începători să opereze software fără a necesita abilități tehnice speciale. Software-ul gratuit de monitorizare a site-urilor instalează și dezinstalează cu ușurință pe toate edițiile avansate ale sistemului de operare Windows, cum ar fi Windows și seria Vista etc.
Caracteristici software:
* Programul de analizator de trafic de site-uri vă avertizează atunci când site-ul dvs. se reduce.
* Programul gratuit de monitorizare a site-urilor web poate examina accesibilitatea adreselor URL pe internet.
* Aplicația de urmărire a perioadei de inactivitate oferă funcții de recuperare și recuperare a datelor.
* Software-ul gratuit de monitorizare a site-urilor estimează cu ușurință timpul de funcționare, timpul de inactivitate, starea de ping etc.

Requirements: 512MB RAM, 8MB disk space

What's new in this version: Added support for Windows 7

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Free Website Monitoring Software on 25 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Free Website Monitoring Software Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review