Google Drive (Backup and Sync) 69.0.0

Google Drive (Backup and Sync) 69.0.0

Developer's description
Published by Google on 25 Jan 2023
 • Size

  37.67 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Mac OS
 • Price

  $1.99
 • Updated

  25 Jan 2023
 • Downloads

  2,840 (8 last week)

"Google Drive, noul cămin pentru Google Docs"

Google Drive este un loc unde puteți crea, cota de, colabora, și să păstreze toate fișierele. Puteți încărca și accesa toate fișierele, inclusiv clipuri video, fotografii, Google Docs, PDF-uri și nu numai.

Caracteristicile includ:

Crearea și colabora.
Google Docs este construit chiar în Google Drive, astfel încât să puteți lucra cu alte persoane, în timp real, pe documente, foi de calcul și prezentări. Odată ce ați alege pentru a partaja conținut cu alte persoane, puteți adăuga și răspunde la comentariile pe nimic (PDF, imagine, fișier video, etc), și de a primi notificări atunci când alte persoane observații cu privire la elementele comune.

Stocați totul în condiții de siguranță și acces oriunde (mai ales în timp ce în deplasare).
Toate lucrurile tale este doar ... acolo. Puteți accesa lucrurile din anywhereâ ???? pe web, în ​​casa ta, la birou, în timp ce comisioane de funcționare și de toate dispozitivele. Puteți instala unitate pe Mac sau PC-ul dvs. și pot descărca aplicația Drive pentru telefonul Android sau iOS sau comprimat. Indiferent de platforma, utilizatorii nevăzători pot accesa unitate cu un cititor de ecran.

Cauta totul.
Căutare după cuvinte cheie și filtru de tip de fișier, proprietar și mai mult. Unitate poate recunoaște chiar și textul în documentele scanate, utilizând tehnologia de recunoaștere optică a caracterelor (OCR). Hai ???? spunem să încărcați o imagine scanată cu o tăiere ziar vechi. Puteți căuta un cuvânt din textul articolului reală. Noi folosim, de asemenea, de recunoaștere a imaginilor, astfel încât, dacă glisați și să fixați fotografii de călătorie Grand Canyon în unitate, puteți căuta mai târziu de [grand canyon] și fotografii ale cheilor acestuia ar trebui să pop-up. Aceasta tehnologie este încă în fază incipientă, și ne așteptăm pentru a obține mai bine în timp.

Puteți începe cu 5GB de stocare gratuit. Puteți alege pentru a face upgrade la 25GB de 2.49 dolari / lună, 100GB pentru 4.99 dolari / lună sau chiar 1 TB pentru 49.99 dolari / lună. Când faceți upgrade la un cont platit, de stocare de cont Gmail va extinde, de asemenea, de 25GB.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Google Drive (Backup and Sync) on 4 Mar 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Google Drive (Backup and Sync) Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2/5 (3 votes)
Medium
Your rating
Your review