EMCO WakeOnLan Professional 2.0.4

EMCO WakeOnLan Professional 2.0.4

Developer's description
Published by EMCO Software on 28 Mar 2019

"Programat Wake on LAN (WOL) de PC-uri în rețea"

Un Wake on LAN avansat (WOL) utilitar vă permite să putere în sus PC-uri de la distanță de a le trimite un magic (WOL) de pachete de rețea. Aplicația este proiectată pentru a funcționa în rețele de întreprinderi, care pot include domenii, grupuri de lucru și mai multe subrețele, la putere în sus una sau mai multe PC-uri de la distanță în domeniul de aplicare al unei singure operațiuni. Operația centralizat WOL poate fi inițiat cu doar un singur click de mouse. Nu aveți nevoie să introduceți adrese MAC de PC-uri de la distanță, în scopul de a le trezi la distanță. Aplicatia preia adrese MAC, utilizând în mod automat patru mecanisme de detectare a MAC.

Un avantaj important al acestei aplicații este capacitatea de a crea Wake on LAN sarcini și să le programeze pentru executarea automată. Astfel, puteți crea sarcini de WOL, configurați listele lor de PC-uri și setări WOL, și să le programeze pentru executare o singură dată pe o dată / timp definit sau pentru executarea recurente. Toate sarcinile programate pot fi gestionate printr-o interfață intuitivă.

În funcție de configurația rețelei, aplicația vă permite să utilizați diferite metode de transmisie de pachete Wake-on-LAN pentru a fi siguri că pachetul WOL nu va fi blocat de dispozitive de rețea. Puteți utiliza unicast, broadcast regizat, de subrețea sau de transmisie pe Internet metode locale, sau toate cele de mai sus, în același timp. Aplicatia permite crearea de setări implicite pentru a fi utilizate pentru toate operațiunile WOL și imperative aceste setări pentru un anumit Wake on LAN sarcină, dacă este necesar.

Requirements: Intel Core 2 Duo Processor or equivalent, 2 GB of RAM, 250 MB of free disk space.

What's new in this version: Version 2.0.4 supports early access version of .NET Framework 4.8 shipped with Windows 10 Insider Preview

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested EMCO WakeOnLan Professional on 28 Mar 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
EMCO WakeOnLan Professional Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (3 votes)
Excellent
Your rating
Your review