1st Security Center Pro 8.1.1.23

1st Security Center Pro 8.1.1.23

Developer's description
Published by 1st Security Software Center on 14 Nov 2022

"Acesta oferă securitate final pentru Windows"

Security Center 1 este un utilitar de securitate puternic, care vă permite să restricționați accesul la resurse importante din Windows. Acest utilitar ușor de utilizat pentru a vă ajută să vă menține computerul în ordine. Acesta vă permite să impună o varietate de restricții de acces pentru a proteja intimitatea dumneavoastră. Puteți refuza accesul la fiecare componentă individuală a mai multor applet-uri din Panoul de control, inclusiv display, de rețea, Parole, Imprimante, și de sistem. Puteți dezactiva cheile de boot, programe de DOS, editarea Registrul și de acces la rețea. Ați primit o capacitatea de a ascunde pictogramele de pe desktop, drive-uri individuale, elementele de meniu Start și caracteristicile bara de activități, aceasta vă permite să opri de la alții manipularea frauduloasă cu desktop. Dacă ați creat lista specială a cererilor de permise nimeni nu va rula programe nedorite. Puternic facilitate "Utilizatorul Timpul de lucru" vă permite să limitați timpul de lucru pentru copiii dumneavoastră, colegii de birou, studenți și așa mai departe. Puteți defini mai multe intervale de timp si durate de timp pentru a gestiona utilizatorii de timp foarte ușor de lucru. Centrul de securitate 1 sprijină de securitate Internet Explorer, care vă permite să personalizați multe aspecte ale browser-ul web Internet Explorer. Acesta vă permite să dezactivați elemente individuale de meniu, pentru a preveni alte persoane de la editarea Favorite, dezactivați filele individuale, în dialog Opțiuni Internet, a restricționa accesul la opțiunile browser-ul IE. De asemenea, programul poate conecta Cine și când utilizează computerul la fișierul jurnal special, astfel încât să știi întotdeauna cine a folosit calculatorul dumneavoastră. Parola de administrator împiedică pe nimeni pentru a rula programul și de a schimba setările și dezinstalarea programului. Funcția "Import / Export" vă ajută să configurați aceleași setări pe mai multe computere foarte ușor.
Restricții de securitate poate fi aplicat universal sau doar pentru anumiți utilizatori, deoarece Centrul de securitate prima are interfata intuitional multiutilizator.

Requirements: no special

What's new in this version: new features and functions

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested 1st Security Center Pro on 14 Nov 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
1st Security Center Pro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review