CAT Passwords Manager 4.0

CAT Passwords Manager 4.0

Developer's description
Published by Mega AS Consulting Ltd on 21 Mar 2015

"CAT Parole Manager de"

Internet / Intranet de autentificare puternic și soluție de Identity Management pentru IMM-uri, Etnetrprises și furnizorii de servicii Internet care oferă autentificării electronice Servicii de site-uri web gazduite.

În viitorul apropiat, companiile care nu au un site web securizat nu va mai exista. De ce? Simplu - deoarece concurența lor vor avea un site securizat. Cu tehnologiile existente site-uri de azi sunt garantate. Este clienții care nu sunt garantate. Ele sunt susceptibile de a phishing și furtul de identitate. Prin protejarea clienții dvs. de afaceri se protejează.

CAT oferă autentificare puternică și Identity Management pentru servere de web. Clienții dvs. anonime, vizita și înregistrarea la site-ul dvs., va fi capabil de a utiliza CAT OTP Token pentru a produce One Time Password. Veți avea nici o problemă de implementare, fără costuri suplimentare și tu Dona???? Nu trebuie să știe clienții dumneavoastră.

CAT este o soluție accesibilă, în CAT OTP jetoanelor sunt gratuite, ușor de implementat, garantate de TFA OTP autentificare puternică, poate gestiona orice număr de CAT-uri de internet securizate / Intranet, nu are costuri ascunse, nu utilizați SMS sau comunicare.

Pachet 5 utilizatori este gratuit.

Requirements: Java enabled Celluars MIDP 2.0

What's new in this version: HTTP Connection

  • Size

    32.57 KB
  • License

    Freeware
  • OS

    Java, Pocket PC, Windows
  • Price

    $0

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested CAT Passwords Manager on 21 Mar 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
CAT Passwords Manager Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2/5 (1 votes)
Medium
Your rating
Your review