Cain & Abel 4.9.56

Cain & Abel 4.9.56

Developer's description
Published by Massimiliano Montoro on 7 Apr 2014
 • Size

  7.86 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  7 Apr 2014
 • Downloads

  38,377 (21 last week)

"Instrument de recuperare a parolei."

Cain & Abel este un instrument de recuperare a parolei pentru sistemele de operare Microsoft. Acesta permite recuperarea ușoară a diferitelor tipuri de parole de sniffing rețea, cracare parole criptate folosind Dicționar, Brute-Force și atacuri criptanaliza, înregistrarea conversațiilor VoIP, decodare parole codate, recuperarea chei de rețea fără fir, dezvăluind cutii parola, descoperirea Parole retinute si analiza de rutare protocoale. Programul nu exploateze orice vulnerabilități software sau bug-uri care nu au putut fi stabilite cu putin efort. Acesta acoperă unele aspecte de securitate / slăbiciune prezent în standardele de protocol, metodele de autentificare și mecanisme de caching; scopul său principal este recuperarea simplificat de parole si date de autentificare din diferite surse, cu toate acestea, de asemenea, navele unor utilități "non standard" pentru utilizatorii de Microsoft Windows.

Cain & Abel a fost dezvoltat în speranța că va fi util pentru administratorii de rețea, profesori, consultanți de securitate / profesioniști, personal medico-legale, furnizori de software de securitate, tester de penetrare profesional și oricine altcineva care intenționează să-l folosească, din motive etice. Autorul nu va ajuta sau sprijini orice activitate ilegală face cu acest program. Fi avertizat că există posibilitatea ca va provoca daune și / sau pierderi de date care folosesc acest software și că în nici un eveniment este autorul răspunde pentru aceste daune sau pierderi de date. Vă rugăm să citiți cu atenție Contractul de licență inclus în programul înainte de al utiliza.

Cea mai recentă versiune este mai rapid și conține o mulțime de caracteristici noi, cum ar fi aprilie (Arp Poison Routing), care permite sniffing pe LAN-uri au trecut și atacuri Man-in-the-middle. Sniffer în această versiune poate analiza, de asemenea, protocoale criptate, cum ar fi SSH-1 și HTTPS, și conține filtre pentru a capta acreditare dintr-o gamă largă de mecanisme de autentificare. Noua versiune, de asemenea, navele de Protocoale de rutare monitoare de autentificare și a rutelor de extractoare, dicționar și brute-force biscuiti pentru toți algoritmii hash comune și pentru mai multe autentificări specifice, calculatoare parola / hash, atacuri de criptanaliză, decodoare parola și unele utilități nu atât de comune legate de rețea și securitatea sistemului.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Cain & Abel on 7 Apr 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Infected
 • NOD32:

  Clean
Cain & Abel Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (34 votes)
Very good
Your rating
Your review