Emsa EZ Encryption Tool 1.0.46

Emsa EZ Encryption Tool 1.0.46

Developer's description
Published by Emsa Systems Ltd on 5 Dec 2013

"EMSA EZ instrument de criptare pentru Windows"

EMSA EZ Encryption Tool este un program de criptare simplu pentru Windows. Acest program folosește algoritmul Blowfish pentru a cripta fișiere sau bucăți de text. Acest algoritm este un algoritm de criptare puternică, folosind o cheie privată, păstrând, prin urmare, datele în siguranță de ochii indiscreti.

În scopul de a cripta fișiere, utilizatorul trebuie să faceți clic pe butonul "Criptare fișier", care va selecta fișierul de intrare simplu și calea de a salva fișierul de ieșire criptat. Pentru a decripta fișiere, utilizatorul trebuie să faceți clic pe butonul "decripta fișier", care va selecta intrare fișierul ecncrypted și calea de a salva fișierul de ieșire decriptat.

Pentru a cripta de text, textul de intrare ar trebui să fie copiate în caseta de text de sus, apoi folosind butonul "Encrypt & Criptare text", textul va fi criptat. Această procedură codifică, de asemenea, textul rezultat folosind codificarea Base64 etalon, deoarece rezultatul de criptare nu este text, dar date binare și prin urmare nu pot fi copiate în siguranță în documente, iar codificarea Base64 asigură că toate datele binare este convertit într-un format de text care pot fi copiate în alte documente. Programul prevede, de asemenea codare Base64 standard și decodare, așa cum o funcție separată.
Acest program este Freeware.
 • Size

  0.56 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Emsa EZ Encryption Tool on 5 Dec 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Emsa EZ Encryption Tool Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review