Sticky Password Free 8.2.0.206

Sticky Password Free 8.2.0.206

Developer's description
Published by Lamantine Software on 26 Oct 2018

"Parola lipicioasă - conectare automată și sub formă de umplere"

Doar o singură parolă să-și amintească. În loc de zeci de parole, amintiți-vă doar unul. Orice altceva este completat automat de Sticky Parola. Este ușor de utilizat și este în mod cuprinzător securizat. Nucleul solutiei Sticky Password este baza de date securizată criptate folosind AES-256 - lider de standard de criptare din lume. Baza de date a parolei de auto-blocare - pe computer, tabletă și smartphone - vă protejează de ochii curioși atunci când sunteți departe de aparat. Si totul e protejat de Master Password dumneavoastră că numai tu știi.

Cu tot ceea ce faci on-line, este o provocare pentru a crea și amintiți-vă parolele pentru site-urile și aplicațiile dvs. preferate - e-mail, rețele sociale, comerciale, bancare, reviste și alte abonamente, sau grupuri școlare și comunitare. Cu Sticky Password, veți avea autentificarea automată și sub formă de umplere pentru site-urile dvs. preferate. Software-ul recunoaște destinațiile protejate prin parolă, vă conectați automat pe orice dispozitiv pe care îl utilizați. Este comod și sigur!

Parola este lipicios disponibil în versiunile gratuite și Premium. Managerul de parole și formularul online de umplere este disponibil pentru PC, Mac, smartphone (Android și iPhone), și comprimat (Android și iPad). Parola Premium lipicioasă acceptă sincronizarea securizată prin serverele noastre cloud, Wi-Fi locală sau manual. Sunteți în controlul datelor cu ajutorul sincronizării opțional prin intermediul Wi-Fi locală - datele criptate niciodată nu părăsește dispozitivele. Check out toate funcționalitățile cu Sticky Parola gratuite.

Suport pentru date biometrice. Verificarea identității titularului contului poate fi făcută doar cu un singur deget de glisează. Noi sprijinim autentificarea cu amprentă digitală pe telefoane și tablete iOS și Android, care sunt echipate cu scanere de amprente. Aceasta include ID-Touch de pe iPhone și iPad-uri, precum și Samsung Galaxy și alte dispozitive Android. Nici o altă boltă parola oferă mai mult în ceea ce privește sprijinul biometric de scanare a amprentelor digitale decât Sticky Password.

What's new in this version: Secure sharing feature added for teams, families and friends. Stability improvements. Bug fixes and other minor improvements.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Sticky Password Free on 26 Oct 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Sticky Password Free Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (5 votes)
Good
Your rating
Your review