BroadWave Streaming Audio Server Linux 1.00

BroadWave Streaming Audio Server Linux 1.00

Developer's description
Published by NCH Software on 11 Feb 2020
 • Size

  0.69 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Linux
 • Price

  $0
 • Updated

  11 Feb 2020
 • Downloads

  122 (1 last week)

"Server streaming audio pentru Linux"

BroadWave este un software de streaming audio pentru Linux proiectat pentru a difuza orice audio conectat la intrarea de sunet de pe PC. De asemenea, va înregistra înregistrări audio care sunt încărcate ca wav, mp3, wma, aiff și multe alte formate.
BroadWave se ocupă de compresia fluxului audio, negocierea formatului de jucător, ajustarea lățimii de bandă și difuzarea pe Internet. Ascultătorii nu au nevoie să instaleze software special pentru a asculta un Broadcast webcast. Streamingurile BroadWave vor fi redate direct de pe browserul web implicit pe orice computer modern Windows, Mac sau Linux.

Caracteristici:
~ Redă automat în aproape toate browserele populare, inclusiv Internet Explorer, Firefox, Safari și multe altele.
~ Pot fi difuzate până la 8 fluxuri audio difuzate diferite de la un singur PC prin instalarea de dispozitive audio suplimentare (de exemplu, sunet USB).
~ Numar nelimitat de inregistrari "statice" pot fi servite.
~ Design-ul super-eficient și optimizat al serverului înseamnă că, dacă aveți o lățime de bandă, pot fi difuzate până la 500 de conexiuni simultane pe un singur PC.
- Aplicația audio descrescătoare automată pentru un bitrate mai redus ascultă conexiunile de comunicație lente.
~ Înregistrările statice pot fi încărcate într-un număr de formate, inclusiv wav, mp3, aiff, au, wma, aac și peste 20 de alte formate.

Ediția profesională este de asemenea disponibilă de la NCH Software.

Despre software-ul NCH

NCH ​​Software oferă peste 80 de soluții software, audio, video, de afaceri și telefonie / VoIP, ușor de utilizat, care îmbunătățesc productivitatea și utilitatea pentru întreprinderile mici și pentru consumatori. Concentrată pe nevoi specifice, ele produc software cu toate clopotele și fluierele brandurilor tipice, dar fără complexitate. NCH ​​Software oferă utilizatorilor ceea ce au nevoie la un preț pe care și-l pot permite. Această abordare generează peste 4 milioane de vizitatori unici și aproape trei milioane de descărcări pe lună de pe site-ul companiei - NCH Software.

Requirements: Broadband

What's new in this version: Additional netwrk options

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested BroadWave Streaming Audio Server Linux on 11 Feb 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
BroadWave Streaming Audio Server Linux Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review