Desktop Maestro (formerly Desktop Mechanic) 3.1.0.232

Desktop Maestro (formerly Desktop Mechanic) 3.1.0.232

Developer's description
Published by PC Tools on 16 Nov 2009
 • Size

  10.53 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $39.95
 • Updated

  16 Nov 2009
 • Downloads

  863 (1 last week)

"Curăţaţi, repara si optimiza registru Win."

Desktop Mechanic este o aplicaţie all-in-one care integreaza curatarea de registry, monitorizarea sistemului de curăţare şi de confidenţialitate. Desktop Mechanic combină caracteristicile produselor de atribuire câştigătoare, Guardian de confidenţialitate şi de Registry Mechanic pentru a se asigura că utilizatorii au gama de instrumente la îndemână pentru a asigura o performanţă optimă a calculatorului, de stabilitate şi vieţii private a utilizatorilor.

Registry Cleaner
Cu Desktop Mechanic, puteţi curăţa în condiţii de siguranţă, repara si optimiza Windows registry cu câteva clicuri de mouse simple. Probleme cu Windows registry sunt o cauza comuna de Windows se blochează, performanţa lentă şi mesaje de eroare.

Mecanic Desktop utilizează un algoritm de detectare de înaltă performanţă pentru a identifica rapid referinţele lipsă şi invalide în registrul Windows. Aceste probleme pot aparea din mai multe motive, inclusiv eliminarea incorectă sau incompletă a software-ului, lipsă sau corupte drivere de hardware şi de programe de orfani de pornire.

În termen de câţiva paşi simpli, mecanic Desktop va scana întregul registry pentru orice intrări incorecte şi lista de erorile de registry descoperit astfel încât să puteţi alege pentru a curăţa selectiv fiecare element sau repara automat toate erorile. Desktop Mechanic poate face, de asemenea, o copie de rezervă de orice reparaţii efectuate astfel încât să puteţi recupera cu uşurinţă orice modificări dacă este necesar.

Protecţia vieţii private
Caracteristica Guardian de confidentialitate a Mecanic Desktop garantează intimitatea dumneavoastra prin asigurarea faptului că toate urmele de on-line şi activităţile tale de calculator sunt şterse definitiv şi irecuperabil de pe PC. Informaţii de la fiecare site-ul web pe care le vizitaţi este stocată pe computerul dumneavoastră şi înregistrate în locaţii ascunse Windows, inclusiv fişiere temporare, cookie-uri, registru de sistem şi de fişiere index.dat. Browsere Web oferă doar o protecţie parţială vieţii private prin care să permită unele fişiere temporare Internet şi cookie-urile trebuie să fie eliminate, dar Guardian curata, de asemenea, date din toate fişierele ascunse şi a şterge datele în siguranţă. Se eliberează, de asemenea, spaţiu valoros pe hard disk şi viteze de până performanţa sistemului de curăţare înregistrări vechi şi neutilizate temporare. Aceasta vă permite să pur şi simplu şi în siguranţă şterge fişiere sensibile din Windows, Microsoft Office, Netscape, Windows Media Player şi Internet Explorer.

Optimizarea sistemului de
Mecanic Desktop oferă caracteristici de optimizare şi de performanţă, care vă permit să monitorizeze în mod activ utilizarea sistemului, procese, CPU, memorie şi spaţiu pe disc. Caracteristica Registrul de compactare analizează, reconditionari si compacte Windows Registry prin eliminarea lacunelor de registry şi de spaţiu liber, şi tastele de corupţie, prin urmare, face PC-ul începe să-up mai repede şi cu mai multă memorie disponibilă. Funcţia pentru optimizarea sistemului se aplică o serie de trucuri şi de patch-uri direct de pe PC-ul dvs., care sunt concepute pentru a îmbunătăţi performanţele sistemului şi de utilizare. Instrument built-in defragmentare oferă o interfaţă simplificată pentru Disk Defragmenter Windows, care va optimiza fişierele de pe hard pentru accesul la fişiere mai rapid.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Desktop Maestro (formerly Desktop Mechanic) on 19 Mar 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Desktop Maestro (formerly Desktop Mechanic) Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (4 votes)
Good
Your rating
Your review