VMware Workstation Player 17.5.2 Build 23775571

VMware Workstation Player 17.5.2 Build 23775571

Developer's description
Published by VMware Inc on 23 May 2024
 • Size

  78.28 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $149.99
 • Updated

  23 May 2024
 • Downloads

  7,108 (50 last week)

"Jucător mașină virtuală."

Cel mai bun mod de a livra un Managed Desktop
VMware Player Plus este cel mai bun mod de a oferi un desktop a reușit la toate dvs. de angajati, studenti, contractori, parteneri sau clienti. În loc de cumpărare și hardware-ul de transport maritim, pur și simplu oferă VMware Player Plus, împreună cu o mașină virtuală care conține imaginea de pe desktop standard.

Run Windows XP pentru totdeauna
Rulați aplicații Windows XP pe Windows 7 sau Windows 8 PC-uri sau chiar mașini Linux. Cu modul de Unitate, copiere-și-pastă, drag-and-drop, și crearea de rețele și de imprimare care necesită nici o configurare suplimentară, Windows XP și aplicații dezvoltate pentru a rula pe Windows XP va rula fara probleme pe hardware-ul modern.

Rulați Virtual Machines restricționate
VMware Player Plus poate rula masini virtuale restrânse create de VMware Workstation sau VMware Fusion Professional. Ita ???? s cel mai simplu mod de a rula masini virtuale care sunt criptate, dispozitive bloc USB, necesită o parolă de execuție, și să aplice o dată de expirare.

Cele mai multe Platforma de virtualizare avansată
VMware Player Plus profită de cele mai recente hardware pentru a crea masini virtuale cu până la 16 de procesoare virtuale, 8 TB discuri virtuale și până la 64 GB de memorie pe masini virtuale. Și cu suport pentru DirectX 9.0c Shader Model 3 și OpenGL 2.1 grafica 3D VMware Player Plus poate manipula cu ușurință cele mai solicitante aplicații.

Recycle Vechi Hardware
Utilizați VMware vCenter Converter pentru a transforma dvs. de PC-uri Windows existente într-o mașină virtuală și elimina nevoia de a re-a instala și re-configura aplicațiile existente. Acum puteți recicla aparatele vechi pe care le utilizați în birou sau depozitate în dulap.

Gratuit pentru uz personal
VMware Player Plus este licentiat pentru uz comercial, dar dacă pur și simplu doriți să aflați despre mașinile virtuale sau mașini virtuale rula la domiciliu îl poți folosi întotdeauna VMware Player gratis!

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested VMware Workstation Player on 31 Oct 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
VMware Workstation Player Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (2 votes)
Good
Your rating
Your review