pdfFactory Pro 8.05

pdfFactory Pro 8.05

Developer's description
Published by FinePrint on 25 Nov 2021
 • Size

  11.63 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $100.00
 • Updated

  25 Nov 2021
 • Downloads

  1,941 (7 last week)

"Nostru instrument standard pentru crearea de fişiere PDF"

pdfFactory este instrumentul nostru standard pentru crearea de fişiere PDF. Produsele noastre PDF folosi o abordare unica pentru crearea de PDF, care este mai simplu şi mai eficient decât alte metode.

pdfFactory este un software care vă permite să creaţi documente PDF.

Crearea PDF sau de imprimare pentru hârtie: pdfFactory Numai permite imprimarea pe hârtie sau PDF fără a imprima de două ori. Acrobat nu este necesară pentru imprimare.

Combină mai multe documente într-un singur PDF: Creşte confortul de livrare de documente de către având un singur PDF care conţine materiale din diferite surse. Păstra doar imprimarea documentelor la pdfFactory şi vor fi combinate în mod automat.

Anunţ: Permite rapidă şi exactă, examinarea de PDF, inclusiv până la 400% zoom, fără a salva primul fişier şi fără a deschide Acrobat.

Securitate: Criptare de acces şi de control în fişiere PDF, după cum urmează:

      Prevenirea PDF-urilor de imprimare

      Preveni copierea textului şi grafică

      Împiedica deschiderea fără o parolă

      Prevenirea editare (da, PDF-uri pot fi editate)

Încorporarea Font: Asigură că fonturile originale folosite într-un document sunt afişate chiar dacă cititorul PDF nu are fonturile instalate pe calculatorul lui sau ei.

Inserare şi ştergere pagina: Permite materialul nedorit trebuie să fie eliminate înainte de PDF-ul este creat. Acest lucru este util mai ales atunci când crearea de PDF-uri din rapoartele lungi, e-mail şi pagini web.

Trimite prin e-mail: Un click de mouse trimite PDF-uri, prin intermediul programului de e-mail implicit. De asemenea, copiaza PDF clipboard pentru lipirea în e-mail existente.

Salvarea automata: Salvează întregul conţinut de sesiuni de pdfFactory automat, astfel încât să puteţi prelua PDF-uri compilate anterior.

Link-uri live URL: Particularizarea link-uri pe linie de tipul, grosimea şi culoarea pentru a deschide paginile web şi adresele de e-mail cu un click al mouse-ului.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested pdfFactory Pro on 29 Jun 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
pdfFactory Pro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (1 votes)
Very good
Your rating
Your review