PeaZip Portable 6.9.0

PeaZip Portable 6.9.0

Developer's description
Published by Giorgio Tani on 19 Aug 2019
 • Size

  9.41 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows, Other
 • Price

  $0.00
 • Updated

  19 Aug 2019
 • Downloads

  1,708 (9 last week)

"Utilaj utilitar portabil, deschis 7Z, RAR, TAR, ZIP"

PeaZip Portable este pachetul ideal atunci când doriți să utilizați un utilitar gratuit de arhivare a fișierelor și un utilitar de compresor fără a vă modifica sistemul, fie pentru că preferați software-ul portabil în mod nativ ca înlocuire a software-ului instalabil, fie că trebuie să-l aduceți cu dvs. pe un stick USB Când nu puteți modifica mașina pe care lucrați sau dacă doriți doar să o încercați fără a instala ceva în sistem: pur și simplu extrageți și utilizați PeaZip și pur și simplu ștergeți dosarul pentru a elimina aplicația.

Comprimare la 7Z, ARC, BZ2, GZ, PAQ, PEA, QUAD / BALZ, TAR, UPX, WIM, XZ, format ZIP

Citiți (deschideți, vizualizați, extrageți) 180 de tipuri de arhive: ACE, ARJ, CAB, DMG, ISO, LHA, RAR / RAR5, UDF, ZIPX și multe altele ...

Spre deosebire de cele mai multe dintre arhivele clasice de fișiere precum WinZip și WinRar, PeaZip este structurat ca un interfață pentru mai multe instrumente. Se bazează pe o tehnologie solidă Open Source de 7-Zip pentru manipularea celor mai frecvente tipuri de arhive și a altor excelente instrumente Open Source (FreeARC, PAQ, UPX ...) pentru a sprijini formate și caracteristici suplimentare de fișiere, - utilitate portabilă cu zip, cu un GUI unificat puternic.

PeaZip suportă o gamă largă de funcții avansate de gestionare a fișierelor și arhivelor (browsing cu fișiere, căutare, marcaje, vizualizare miniaturi, verificare hash, găsire de fișiere duplicat, convertizor de fișiere, de exemplu rar to zip ...) AES, Serpent, Twofish), autentificarea cu doi factori, managerul de parole criptat, ștergerea datelor securizate.

Trăsătura distinctivă a PeaZip este interfața inovatoare de compresie / extracție, integrând un manager de fișiere complet echipat, ceea ce face extrem de simplu să verificați și să actualizați elementele stabilite pentru compresie și extragere. De asemenea, sarcinile zip / unzip / unrar create în GUI pot fi programate cu ușurință salvate ca scripturi batch, pentru a automatiza operațiunile de backup / restaurare sau pentru reglarea fină sau pentru scopuri de învățare, depășind diferența dintre ușurința utilizării GUI Aplicațiile și puterea și flexibilitatea consolei.

What's new in this version: Can now edit files in archives, add files to archive subdirectory, and display remaining time for archiving / extraction

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested PeaZip Portable on 12 Dec 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
PeaZip Portable Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (6 votes)
Very good
Your rating
Your review