Pc Monitor Tool 5.12

Pc Monitor Tool 5.12

Developer's description
Published by PC Monitor Tool on 3 Dec 2016

"Monitorizare instrument Monitorizare instrument instrument."

Instrumentul Monitor Pc este echipat cu un mod ascuns și o activitate de captare excelentă a tehnicilor de supraveghere vizuală pentru a captura ecranul Windows la intervale standard de timp. Keyloggers de software Șterge toată activitatea după trimiterea e-mailului, funcționează automat. Keylogger suportă o interfață grafică interactivă de utilizator care îl face ușor de utilizat. Instalarea acestui utilitar nu va încetini viteza calculatorului. Logger-ul de introducere a tastaturilor software poate înregistra toate sesiunile de chat, mesajele, parolele contului de e-mail, numele de utilizator, munca la internet, informațiile despre clipboard și activitățile desktop. keylogger-ul poate funcționa astfel încât să poată face "cine lucrează la computer este complet conștient de faptul că cineva ține evidența activității sale". Sistemul de monitorizare a sistemelor vă oferă un control deplin asupra PC-urilor și a activităților online, ținându-vă la curent cu activitățile generale ale utilizatorilor. Programul Keylogger nu poate fi detectat de către antivirus, înregistrează fiecare apăsare de tastă introdusă de tastatură, Creați jurnalul tuturor aplicațiilor deschise și închise.

PC Monitor Tool poate

 * Home software-ul de monitorizare a computerului poate finaliza munca în mod ascuns, stealth și spion chiar și cana ???????? .
 * Keylogging software Capturează toate butoanele și screenshot-ul în fiecare secundă.
 * Monitorizarea la distanță a computerului poate trimite și un raport despre FTP.
 * Software-ul Remote Keylogger este ușor de instalat și ușor de operat.
 * Software-ul de înregistrare a tastaturii înregistrează tasta, site-ul web, aplicația care rulează, parola, screenshot, creat sau șterge fișierele și folderele și multe alte funcții.
 * Tastatură logaritmică cu tastatură Rulați cu comanda de rulare, precum și tasta rapidă.
 * Monitorizarea activității computerului angajat și trimiterea de mailuri la fiecare activitate de oră a calculatorului.
 * Salvați jurnalele ca într-un fișier PDF, chiar puteți obține jurnalele de e-mail în format PDF.
 * Software-ul de urmărire a computerului Suportul poate funcționa cu toate versiunile de ferestre, cum ar fi Windows 7, Vista, XP, 2000, Service Pack.

Requirements: 256MB RAM, 40 MB free disk space, .Net Framework 3.5 or more

What's new in this version: Computer Monitoring Software monitor Pc in your absence

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Pc Monitor Tool on 26 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Pc Monitor Tool Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review