WinAutomation 9.2.0.5738

WinAutomation 9.2.0.5738

Developer's description
Published by Softomotive Ltd on 26 May 2020
 • Size

  264.07 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows, Other
 • Price

  $399.00 Buy full version
 • Updated

  26 May 2020
 • Downloads

  1,481 (7 last week)

"Automatizarea sarcinile repetitive cu ușurință!"

WinAutomation este un program avansat, dar ușor de utilizat instrument de automatizare care se pot ocupa cu ușurință orice tip de sarcină, indiferent cât de ușor sau complicate care ar putea fi. Economisiți timp, eliminarea erorilor și, cel mai important, bucurați-vă uitam WinAutomation face munca pe care o dată folosit pentru a face manual!

Mai mult de 130 de acțiuni predefinite versatile și puternice, care acționează ca blocuri de construcție pentru sarcinile tale. Există o acțiune pentru fiecare dintre nevoile tale, de la cel mai simplu, automatizarea clicuri de mouse, tastatura sau operațiuni de fișiere, la cele mai complexe care efectuează operațiuni între variabile, automatizarea Excel, descărca fișiere de pe site-uri FTP, ia capturi de ecran, trimite e-mail , comunicare de baze de date, etc

Cu un recorder macro integrat, care vă permite să înregistrați mouse și tastatură evenimente pe măsură ce le efectuați și le convertește în acțiuni pe care puteți relua mai târziu, la orice viteza. Fiind mai mult decât un recorder prost, se ia în considerare toate ferestrele în care sunt vizate de evenimente, și generează sarcini de încredere, care nu sunt afectate de eventualele întârzieri ale aparatului. Desigur, acțiunile înregistrate pot fi editate și modificate prin Visual Designer de locuri de muncă.

WinAutomation include o colecție completă de triggere pe care le pot stabili pentru a monitoriza în mod constant vă sistem și executa de locuri de muncă la anumite evenimente. Puteți, de exemplu, au un trigger pentru a monitoriza un dosar și executa de locuri de muncă ori de câte ori un fișier este creat sau modificat în ea, sau poate monitoriza orice serviciu Windows, jurnalul de evenimente pentru Windows, procesele de funcționare, tastatură și multe alte aspecte ale sistemul dumneavoastră. Un puternic Task Scheduler care vă permite să programați orice loc de munca pe un program zilnic, săptămânal, lunar sau arbitrar este de asemenea inclus.

Professional Edition include un compilator de locuri de muncă, care vă permite să compilați orice loc de muncă într-un fișier executabil Net independent. Puteți compila locurilor de muncă și a alerga apoi pe un număr nelimitat de calculatoare din cadrul organizației dumneavoastră, fără a fi instalat WinAutomation

Requirements: .net 2.0 (included in application)

What's new in this version: Please check our "What's New" section in our Help File for a full list changes between versions.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested WinAutomation on 26 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
WinAutomation Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review