Backup4all Portable 7.4.461

Backup4all Portable 7.4.461

Developer's description
Published by Softland on 18 Sep 2018
 • Size

  119.83 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $59.99 Buy full version
 • Updated

  18 Sep 2018
 • Downloads

  1,619 (8 last week)

"Program portabil de backup pentru unități USB."

Backup4all Portable este o soluție de rezervă portabilă pentru Windows. Folosind Backup4all Portable puteți să copiați cu ușurință orice unitate locală sau de rețea, backup la FTP (cu suport pentru criptare SSL, server proxy, pasiv), copie de rezervă pe CD / DVD / Blu-ray sau copie de rezervă pe unități USB. Backup4all vă protejează de asemenea datele împotriva amenințărilor online, cum ar fi WannaCry (WannaCrypt) Ransomware sau alte viruși, prin copierea de rezervă a datelor dvs.

Backup4all Portable poate fi configurat să ruleze automat o operație de salvare de rezervă atunci când este conectată unitatea USB. Gândiți-vă la timpul pierdut, deoarece va trebui să conectați pur și simplu dispozitivul USB pentru a executa o copie de rezervă.

Această aplicație poate copia fișiere deschise / blocate și poate efectua copii de rezervă complete, diferențiale, incrementale și oglindite. La definirea unei copii de rezervă puteți seta și filtre de fișiere. După efectuarea unei copii de rezervă, puteți vedea ce fișiere au fost modificate de la ultima copie de rezervă sau puteți citi statisticile despre execuția următoare a copiilor de rezervă. Puteți utiliza meniul contextual din arbore pentru a rula acțiunile standard asociate tipului de fișier.
Există, de asemenea, opțiunea de a rula copii de siguranță predefinite, cum ar fi Documentele mele, Imaginile mele sau Outlook Express și setările.

Backup4all Portable are suport ZIP64 (poate crea copii de rezervă de peste 2 GB) și creează fișiere zip standard, ceea ce înseamnă că aveți acces la acesta cu orice utilitar compatibil cu zip. Backup4all Portable vă permite, de asemenea, să criptați copiile de rezervă utilizând criptarea AES (128/192/256-bit).

Acest software portabil de backup ține evidența versiunilor de fișiere. Puteți restabili cu ușurință orice versiune de fișiere sau un dosar întreg. Puteți filtra fișierele pentru a fi restaurate. Backup4all Portable testează automat fișierele de rezervă pentru a asigura că copierea de rezervă este sigură și executată corect (utilizează CRC32). De asemenea, puteți activa notificările prin e-mail pentru a primi un e-mail în caz de succes / eroare / avertisment.

Backup4all Portable vine cu propriul suport CD / DVD încorporat și oferă suport multi-lingvistic (peste 15 limbi disponibile).

Backup4all Portable rulează numai pe dispozitive USB și pe Windows 10/8/7 / Vista / XP /. Obțineți cea mai recentă versiune de la http://www.backup4all.com/

Requirements: No special requirements

What's new in this version: New exclude filters, scheduled suspend, control tab with quick actions, restyled interface

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Backup4all Portable on 18 Sep 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Backup4all Portable Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review