Backup4all Portable 9.9.855

Backup4all Portable 9.9.855

Developer's description
Published by Softland on 20 Feb 2024
 • Size

  154.85 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $59.99 Buy full version
 • Updated

  20 Feb 2024
 • Downloads

  2,162 (3 last week)

"Program portabil de rezervă pentru unitățile USB."

Backup4all Portable este o soluție de backup portabilă pentru Windows. Folosind Backup4all Portable puteți să salvați ușor orice unitate locală sau de rețea, copie de rezervă în FTP (cu suport pentru criptare SSL, server proxy, pasiv), copie de rezervă pe CD / DVD / Blu-ray sau copie de rezervă pe unități USB. Backup4all vă protejează de asemenea datele împotriva amenințărilor online, cum ar fi WannaCry (WannaCrypt) Ransomware sau alte viruși, prin copierea de rezervă a datelor dvs.

Backup4all Portable poate fi configurat să ruleze automat o operație de salvare de rezervă atunci când este conectată unitatea USB. Gândiți-vă la timpul pierdut, deoarece va trebui să conectați pur și simplu dispozitivul USB pentru a executa o copie de rezervă.

Această aplicație poate copia fișierele deschise / blocate și poate efectua copii de rezervă complete, diferențiale, incrementale și în oglindă. Când definiți o copie de rezervă, puteți seta și filtre de fișiere. După efectuarea unei copii de rezervă, puteți vedea ce fișiere au fost modificate de la ultima copie de rezervă sau puteți citi statisticile despre execuția următoare a copierii de rezervă. Puteți utiliza meniul contextual din arbore pentru a rula acțiunile standard asociate tipului de fișier.
Există, de asemenea, opțiunea de a executa copii de siguranță predefinite, cum ar fi Documentele mele, Imaginile mele sau Outlook Express și setările.

Backup4all Portable are suport ZIP64 (poate crea copii de rezervă de peste 2 GB) și creează fișiere standard zip, ceea ce înseamnă că îl puteți accesa cu orice utilitar compatibil cu zip. Backup4all Portable vă permite, de asemenea, să criptați copiile de rezervă utilizând criptarea AES (128/192/256-bit).

Acest software portabil de backup ține evidența versiunilor de fișiere. Puteți restabili cu ușurință orice versiune de fișiere sau un dosar întreg. Puteți filtra fișierele pentru a fi restaurate. Backup4all Portable testează automat fișierele de rezervă pentru a asigura că copia de rezervă este sigură și executată corect (utilizează CRC32). De asemenea, puteți activa notificările prin e-mail pentru a primi un e-mail în caz de succes / eroare / avertizare.

Backup4all Portable vine cu propriul suport CD / DVD încorporat și oferă suport multi-lingvistic (peste 15 limbi disponibile).

Backup4all Portable rulează numai pe dispozitive USB și pe Windows 10/8/7 / Vista / XP /. Obțineți cea mai recentă versiune de la https://www.backup4all.com/

Requirements: No special requirements

What's new in this version: Fixes for Windows Insider Preview

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Backup4all Portable on 20 Feb 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Backup4all Portable Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (2 votes)
Good
Your rating
Your review