Outlook Backup Assistant 4.7.21.3090

Outlook Backup Assistant 4.7.21.3090

Developer's description
Published by Dextronet on 10 Jun 2021
 • Size

  3.44 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows, Other
 • Price

  $29.95 Buy full version
 • Updated

  10 Jun 2021
 • Downloads

  2,916 (1 last week)

"Ușor și complet de backup de date Outlook"

Asistent Outlook Backup vă permite să salvați cu ușurință toate datele Outlook și setările cu doar câteva clicuri.

Face manual copii de rezervă este aproape imposibil, ca date Outlook stochează în mai multe locații, care diferă de versiunea Outlook și versiune de Windows. Asistent Outlook Backup suportă toate versiunile de Windows și Outlook și asigură întotdeauna o copie de siguranță completă, cu ușor de restaurare.

Backup este un complet???? nu doar e-mailurile sunt susținute, dar tot importante, inclusiv toate datele și setările. Întreaga rezervă este stocată într-un singur comprimat fișier ZIP. Puteți verifica fișierele de rezervă pentru erori pentru a asigura integritatea datelor.

Fișierul de backup poate fi opțional criptat cu o parolă pentru a asigura securitate maximă. Ambele criptare ZIP standard și puternic de criptare AES 256-bit sunt acceptate.


Outlook Backup Assistant include o copie de rezervă încorporat File Viewer, care vă permite să vizualizați cu ușurință și restaura copiile de rezervă, cu doar câteva clicuri.

Asistent Outlook Backup suportă backup-uri automate, de asemenea. Backup-uri automate pot fi programate și executate ori de câte ori este necesar.

În comparație cu produse similare, Outlook Asistent Backup într-adevăr strălucește în 3 domenii:

1) Ușurința în utilizare. Tot ceea ce poate fi realizat cu doar câteva click-uri folosind un vrăjitor.

2) backup-uri complete. Numai Outlook Backup backup-vicari de peste 30 de categorii de date legate de Outlook (inclusiv e-mailuri, contacte, calendar, activități, note, conturi de email, conturi Exchange, Semnături schimb, setările de program, Windows Address Book, și mult mai mult.), Tot ceea ce poate fi salvat într-un singur fișier de rezervă, care este verificată, comprimat, și, opțional criptate.

3) Ușor restaurarea și vizualizare de rezervă folosind inbuilt de rezervă fișiere Viewer. Puteți pur și simplu dublu-clic pe fișierul copie de rezervă pentru ao deschide în încorporat fișiere de rezervă Viewer.

De asemenea, puteți instala opțional un Outlook add-in, care va rula backup-uri automate, sau vă reaminti atunci când o rezervă nu a fost încheiat pentru o perioadă lungă de timp.

What's new in this version: Full compatibility with Windows Vista and Outlook 2007; Perfect integration into Outlook with the Outlook-AddIn;Inclusion of five new data types and settings to the backup

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Outlook Backup Assistant on 1 Oct 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Outlook Backup Assistant Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (2 votes)
Medium
Your rating
Your review