Undelete Plus 3.0.19.415

Undelete Plus 3.0.19.415

Developer's description
Published by FDRLab Data Recovery Centre on 16 Apr 2019
 • Size

  2.72 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $29.95
 • Updated

  16 Apr 2019
 • Downloads

  7,795 (2 last week)

"Recupera fişierele şterse accidental"

Undelete Plus este o modalitate rapidă şi eficientă de a recupera fisierele sterse accidental, fişiere şterse din Recycle Bin, într-o fereastră DOS, de la o unitate de reţea, de la Windows Explorer cu tasta SHIFT apăsată.

Undelete Plus funcţionează în conformitate cu sistemele de operare Win 95/98/Me/NT/2000/XP/2003. Programul sprijină toate sistemele de fişiere Windows pentru hard disk si floppy, inclusiv FAT12/16/32, NTFS/NTFS5 şi de recuperare a imaginii de la CompactFlash, SmartMedia, MultiMedia si carduri Secure Digital.

Undelete Plus este un software complet gratuit. Acesta conţine absolut fără adware, fără spyware, nici o înregistrare, popup-uri NU, NU Malware sau alte software-uri nedorite.

Undelete Plus permite următoarele acţiuni pentru a fi efectuate:
- Recuperarea fişierelor şterse din NTFS/NTFS5, volume FAT12/FAT16/FAT32.
- Refacerea şters fişierele de pe Windows 2000, Windows XP, Windows 98, Windows ME, Windows NT.

Informaţii importante: De îndată ce veţi descoperi că fişierele vitale au fost şterse, cel mai important lucru este de a preveni fişierele şterse de a fi rescrise. Pentru a face acest lucru, evita orice utilizare a discului în cazul în care dosarul a fost ştearsă până când după ce fişierele sunt recuperate. Amintesc, de asemenea, că Undelete Plus nu ar trebui să fie instalat pentru acest disc - a instala it la dischetă dacă nu alt disc este disponibil.

Următoarele trei lucruri sunt importante pentru considerente de restaurare:
(1) mai putin timp de la discul a fost defragmentate, (2) mai devreme faci o încercare de restaurare, (3) mai mică dimensiunea fişierului - cele mai multe sanse de succes avem.

Când Undelete Plus salvează un fişier a restaurat-o citeşte conţinutul şi scrie-l la un fişier nou cu acelaşi nume. Este recomandat să vă salvaţi fişierele pe un alt disc, din cauza riscului de a suprascrie alte fisiere sterse cu unul nou salvat. Dacă alegeţi totuşi să salvaţi fişiere de pe acelaşi disc, de unde au fost restaurate, toate fişierele vor fi citite de pe disc de memorie şi numai după ce vor fi scrise pe disc. Apoi, pentru a verifica starea de alte fisiere sterse de pe disc, acesta va fi re-scanat.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Undelete Plus on 16 Apr 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Infected
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Undelete Plus Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (6 votes)
Good
Your rating
Your review