GPU Caps Viewer 1.63.0.0

GPU Caps Viewer 1.63.0.0

Developer's description
Published by Jerome Guinot on 13 Feb 2024
 • Size

  12.65 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  13 Feb 2024
 • Downloads

  2,471 (1 last week)

"O grafică OpenGL carte de utilitate pentru Windows."

GPU Caps Viewer este un instrument gratuit şi extrem de caracteristici care descrie rapid capacităţile esenţiale ale grafice Card / GPU-ului, inclusiv tipul de GPU, cantitatea de VRAM, API nivel OpenGL, API OpenGL extensii de baze de date şi de configurare a sistemului general, precum şi un GPU -stres-test de funcţionalitate (GPU-Burner). În plus, acest software vă va permite să vizualizaţi rapoarte extinse în format text sau XML.


Caracteristici ...

- Vizualizare rapidă de configurare grafică (placa grafică / GPU de tip, cantitatea de memorie video, drivere versiune)
- Afişarea principalele capabilităţi OpenGL (versiune OpenGL, dimensiunea textura, numărul de unităţi de texturi, etc)
- Afişarea de extensii OpenGL acceptate de cartela de grafică sau de afişare a tuturor extensiilor existente OpenGL indiferent de ceea ce placă grafică aveţi. Pentru fiecare extensie, aveţi posibilitatea să deschideţi pagina Web de descriere disponibile la Registrul Extensia OpenGL sau de la NVIDIA OpenGL spec. extensii. Foarte util pentru dezvoltatorii de grafice!
- Afişarea de configuraţia sistemului: tipul procesorului si viteza, cantitatea de memorie Systeme, sistem de operare, versiunea PhysX
- Afişarea temperaturii de bază GPU
- Arzător GPU sau testul de stabilitate: permite supraîncălzirea GPU, în scopul de a testa stabilitatea placa grafica. Puteţi începe de mai multe demo-uri testelor de stres, în acelaşi timp, în scopul de a face cardul dvs. de grafică de lucru la maxim.
- Lista de link-uri legate de placa grafică: drivere grafice şi plăci grafice recenzii. Aceste link-uri sunt actualizate periodic.
- Raport complet în text şi formatul XML. Acest tip de raport este util pentru dezvoltatorii de care are nevoie de o schiţă a sistemului de client grafic (pentru scopuri de sprijin, de exemplu).
- Carte de grafică de validare: grafică datele de pe card este trimis la serverul oZone3D.Net şi în schimb va primi un link de pe pagina web de validare. Puteţi utiliza ca referinţă în validarea sau pentru a ajuta dezvoltatorii de aplicaţii grafice pentru a rezolva probleme specifice.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested GPU Caps Viewer on 7 Nov 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
GPU Caps Viewer Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2/5 (4 votes)
Medium
Your rating
Your review