Directory Opus 12.7

Directory Opus 12.7

Developer's description
Published by G P Software on 21 Aug 2020

"File Manager și Explorer de înlocuire"

LIMTED și frustrat de Windows Explorer pentru gestionarea fișierelor? Această nouă versiune majoră 10 dintre cele foarte populare Directory Opus aduce chiar mai multă putere pentru desktop pentru soluția completă de management de fișiere și de înlocuire pentru Windows. Acum, cu suport pentru Windows 7, Window 8 si Server 2008 +. Interfața familiară înseamnă chiar novice poate folosi imediat. Complet multi-threaded, acesta include ZIP built-in și funcționalitate FTP, bare de instrumente complet configurabil, meniuri și taste, extensii puternice tip de fișier, imagine built-in și vizualizator de text / hex, spectacole ușor de diapozitive, sincronizare vizual, funcții foarte puternice de redenumire și multe altele.

Editorii PC Magazine din SUA Choice Award "Cu facilități unice, viteza uimitoare, și de interfață strălucitoare, Directory Opus este singurul manager de fișiere vom găsi suficient de puternic pentru a folosi ca un înlocuitor pentru Windows Explorer."

PCPlus Magazine (Marea Britanie) a spus de Opus "cel mai bun manager de fișiere și înlocuire a Windows Explorer cunoscute de om."

Requirements: no special requirements

What's new in this version: Major New Version12 now available in Light or Pro version

 • Updated

  21 Aug 2020
 • Downloads

  1,074 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Directory Opus on 21 Aug 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Directory Opus Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (8 votes)
Very good
Your rating
Your review