Multi Clipboard 16.08.01

Multi Clipboard 16.08.01

Developer's description
Published by ElectraSoft on 19 Jun 2018
 • Size

  1.16 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows, Other
 • Price

  $29.99 Buy full version
 • Updated

  19 Jun 2018
 • Downloads

  809 (1 last week)

"Copiere text salvate câmpuri Forms Tech-Support"

Acesta este un moment la îndemână de economisire de program dacă sunteți implicat în difuzarea informațiilor sau [Conserve Mesaje], cum ar fi de la un Help Desk sau furnizarea de Tech-Support. Există 33 de câmpuri de text pe pagină sau proiect. Puteți avea cât mai multe pagini, după cum doriți. Puteți avea 1000s de câmpuri, dacă doriți. Oricare dintre aceste 1000s de câmpuri pot fi ușor copiate în clipboard-ul Windows folosind butonul [Copiere] găsit doar în partea stângă a câmpului menționat. După copiere, textul poate fi lipit în orice aplicație Windows. Fiecare câmp deține până la 10240 de caractere de text. Aveți posibilitatea să copiați de la alți editori și procesoare de texte și lipiți direct în aceste domenii, sau pune cursorul să clipească în caseta de editare și selectați butonul [Edit Selected Câmp]. De fiecare dată când copiați text dintr-o altă aplicație Windows, aveți posibilitatea să inserați în aceste domenii, folosind o varietate de metode. O singură metodă ușoară de copiere și lipire de la o aplicație sau un program la altul este de a utiliza comanda Copiere [Ctrl + C] și comanda Lipire [Ctrl + V]. Multi Clipboard vă oferă o suprafață de susținere pentru până la 33 de câmpuri de text, fiecare dintre care poate conține până la 10.240 de caractere. Organizați-biți de text pe care îl utilizați în mod frecvent într-unul dintre cele 33 de butoane, iar apoi personaliza butonul cu un nume prietenos. Când sunteți pregătit pentru acel șir de text, apăsați pur și simplu butonul pentru a trimite-l la Windows Clipboard pentru lipirea manuală în document. Multi Clipboard suportă mai multe baze de date, astfel încât să pot avea diferite colecții de șiruri de text pentru diverse proiecte. Dacă vă aflați completarea aceleași forme din nou și din nou, acest lucru ar putea fi un instrument frumos de a avea. La completarea formularelor, etc, este frumos de a avea toate informațiile cu privire la un subiect dat la dispoziția dumneavoastră. Cu Multi Clipboard puteți, cu doar un singur click de mouse, selectați proiectul de alegere și să aibă acces la 33 de domenii referitoare la un anumit subiect. La un clic pe oricare dintre 33 de butoane, aveți posibilitatea să copiați până la 10240 de caractere de text în sistemul Clipboard Windows.

Requirements: Windows

What's new in this version: Test search. Alphabetically consolidate projects over the full range of several or all of the projects. Minimize to System Tray or Taskbar option. To Edit Text Field just, right-click its button.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Multi Clipboard on 19 Jun 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Multi Clipboard Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (2 votes)
Bad
Your rating
Your review